Jumbo Bas Bobeldijk eert alle jubilarissen met feestelijk diner

Op maandagavond 10 juni werden de jubilarissen van Jumbo Bas Bobeldijk in het zonnetje gezet tijdens een gezellig diner bij Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop. Deze feestelijke gelegenheid was bedoeld om maar liefst negentien jubilerende medewerkers te bedanken voor hun inzet en loyaliteit.

Persoonlijk woordje van Bas

Alle jubilarissen ontvingen een prachtig cadeau en een mooie bos bloemen als blijk van waardering. Daarnaast sprak Bas Bobeldijk persoonlijk enkele woorden tot elke jubilaris, wat de avond een extra bijzonder tintje gaf. Om de viering compleet te maken, mocht elke jubilaris één genodigde meenemen om dit speciale moment te delen.

Groot succes

Het diner bij Restaurant Tijsterman was een groot succes, gevuld met heerlijke gerechten, goede gesprekken en veel gezelligheid. Jumbo Bas Bobeldijk bedankt alle jubilarissen voor hun jarenlange inzet en kijkt uit naar nog vele succesvolle jaren samen.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer 16 jul. 2024 14:51

Werkzaamheden N231 Blokland en Achterweg

De provincie voert onderhoud uit op de provinciale weg N231 (Blokland en Achterweg) van 29 juli tot en met 19 augustus 2024. De weg is dan afgesloten.

Maatschappij 15 jul. 2024 14:52

BandGebeuren haalt 1500 euro op voor Bunkamp Noorden

Het bedrag werd maandag jl. overhandigd door Allan den Hertog, en Benjamin Verduijn aan bestuursleden van de organisatie Frank Kalshoven en Learoyd van der Haven. BandGebeuren 2024 werd zondag 26 mei gehouden. Het is een evenement waar een aantal bands optreedt. Die bands waren eerder dit jaar bij loting samengesteld uit een groep van tegen de dertig muzikanten.

Natuur en recreatie 15 jul. 2024 10:14

Ingebruikstelling Vuilwaterstation in Nieuwkoop

Vrijdagmiddag 5 juli jl. is in Nieuwkoop aan De Hoogt (in de bocht van de Nieuwveenseweg naar de Noordenseweg) een vuilwaterstation in gebruik genomen. Dit vuilwaterstation maakt het mogelijk om het zogenaamde 'zwarte water' (afvalwater van het toilet) op een milieuverantwoorde manier af te voeren.

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.