Jworxout
Advertorial Sport

Je oude patroon doorbreken met Sport & Coaching bij Jworxout

"'Niet zeiken maar doorgaan', dit is inderdaad wat ik mijn hele leven al doe. Wauw wat een inzicht!" vertelde een klant tijdens de sport & coaching sessie van Jworxout.

"Ik kom enorm veel mensen tegen met het principe niet zeiken maar doorgaan", vertelt Judith van Jwourxout. "Vaak is dit al in jouw jeugd ontstaan. Tot op zekere hoogte sta ik hier achter, maar wat is doorgaan?"

Tegenwoordig zitten we veel in ons hoofd en luisteren we minder naar wat ons lichaam te vertellen heeft. "Je gaat je eigen grenzen voorbij en de klachten in je lichaam liegen er niet om."

  • He hallo wakker worden jij!
  • Moet je het allemaal alleen doen?
  • Is het erg om hulp te vragen?
  • Mag jij je grens aangeven?

"Meestal zie jij maar één weg van A naar B! Gelukkig zijn er meerdere wegen."

Patronen doorbreken

Jworxout helpt jou inzichten te geven hoe het anders kan tijdens sport & coaching. Je oude patronen doorbreken en doen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. "Dit doen we niet door middel van praten, maar met leuke, toegankelijke sportspelletjes die jouw deze inzichten geven en voorál laten voelen!"

Hoe dit voelt? Dat kan je zelf komen ervaren bij Jworxout. Sport & coaching is onderdeel van het traject rust & energie in balans!


Meer nieuws

Calamiteiten 28 sep. 2023 22:08

Huiszoeking in Ter Aar in zaak plofkraken

In een groot onderzoek van de Nederlandse en Duitse politie zijn vier personen aangehouden die worden verdacht van een serie plofkraken. In onder andere Ter Aar werden huiszoekingen verricht.

Calamiteiten 27 sep. 2023 22:19

Passanten redden bestuurster uit auto te water in Vrouwenakker

Woensdagmiddag rukten de hulpdiensten massaal uit voor een voertuig te water aan de Ruigekade in Vrouwenakker. Aldaar was een bestuurster met haar auto de Amstel ingereden. Enkele toevallige passanten redden haar uit het voertuig. (Foto: Politie Kaag & Braassem)

Dieren 27 sep. 2023 15:44

Blauwtong vastgesteld in Ter Aar

In Ter Aar is blauwtong vastgesteld. Deze niet besmettelijke ziekte onder herkauwers, vooral schapen, runderen en geiten, wordt vooral verspreid door knutten (meurzen zoals wij ze noemen) en muggen.

Gezondheid en welzijn 27 sep. 2023 08:40

Voldoet u aan de Beweegrichtlijn?

Beweegt u wel genoeg? Veel mensen zijn geneigd deze vraag met “Ja” te beantwoorden maar in de praktijk blijkt dat slechts 4 van de 10 volwassenen voldoet aan de beweegrichtlijn.

Cultuur 26 sep. 2023 19:46

Naar de Kaleidoskoop

Wat staat er de komende week op het programma bij Kaleidoscoop? In dit bericht de agenda voor de komende week.

Sport 26 sep. 2023 16:38

5 jaar wandelvoetbal bij Altior

Waar en wanneer kun je zo’n 80 grijze (en kale) mannen bij elkaar in een voetbalkantine zien? Welnu, dat kon afgelopen vrijdag (22 september) bij Altior, dat een Walking Football-toernooi organiseerde met deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van Nederland: Monnickendam, Voorschoten, Dordrecht, Maarssen, Amstelveen, Hoofddorp, Kamerik en natuurlijk van Altior zelf, met twee teams: Tikkietrug en Effe Breed.