Jworxout
Advertorial Sport

Je oude patroon doorbreken met Sport & Coaching bij Jworxout

"'Niet zeiken maar doorgaan', dit is inderdaad wat ik mijn hele leven al doe. Wauw wat een inzicht!" vertelde een klant tijdens de sport & coaching sessie van Jworxout.

"Ik kom enorm veel mensen tegen met het principe niet zeiken maar doorgaan", vertelt Judith van Jwourxout. "Vaak is dit al in jouw jeugd ontstaan. Tot op zekere hoogte sta ik hier achter, maar wat is doorgaan?"

Tegenwoordig zitten we veel in ons hoofd en luisteren we minder naar wat ons lichaam te vertellen heeft. "Je gaat je eigen grenzen voorbij en de klachten in je lichaam liegen er niet om."

  • He hallo wakker worden jij!
  • Moet je het allemaal alleen doen?
  • Is het erg om hulp te vragen?
  • Mag jij je grens aangeven?

"Meestal zie jij maar één weg van A naar B! Gelukkig zijn er meerdere wegen."

Patronen doorbreken

Jworxout helpt jou inzichten te geven hoe het anders kan tijdens sport & coaching. Je oude patronen doorbreken en doen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. "Dit doen we niet door middel van praten, maar met leuke, toegankelijke sportspelletjes die jouw deze inzichten geven en voorál laten voelen!"

Hoe dit voelt? Dat kan je zelf komen ervaren bij Jworxout. Sport & coaching is onderdeel van het traject rust & energie in balans!


Meer nieuws

Calamiteiten 25 nov. 2022 15:27

Auto gestolen in Nieuwveen

In Nieuwveen is in de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 november een auto gestolen.

Natuur en recreatie 24 nov. 2022 13:05

Smienten massaal terug naar de Nieuwkoopse Plassen

Boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten ziet eindelijk grote groepen smienten terugkeren naar zijn natuurgebied. “Ze zijn echt weken later dan normaal, waarschijnlijk vanwege het warme najaar”, concludeert de boswachter van de Nieuwkoopse Plassen. “Nu het gefluit weer te horen is in het gebied, mag van mij de winter beginnen!”

Advertorial Winkels 23 nov. 2022 15:38

Alleen deze week nog tot 20% korting bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Is je matras aan vervanging toe? Is de levensduur van je boxspring nu echt voorbij? En/of ligt je kussen niet meer lekker? Loop dan eens binnen bij Dutch Dream in Ter Aar. Hier krijg je nu namelijk op alles waar je op slaapt tot wel 20% korting!

Mijn Club 23 nov. 2022 10:13

DN-IJszeilvereniging Nieuwkoop

“Maar we zijn geen échte vereniging zoals de meeste anderen: met bijbehorend clubgevoel en gezelligheid vóór, tijdens en na onze activiteiten", zegt voorzitter Leendert Lekkerkerker (69). "Wij zijn eigenlijk opgericht, omdat je in Nieuwkoop - als enige gemeente in Nederland - een vergunning nodig hebt om te mogen ijszeilen."

Advertorial Gezondheid en welzijn 22 nov. 2022 10:27

Meer energie en rust door het coaching traject van Jworxout

Moeilijk in slaap komen doordat het chaos is in je hoofd? Jworxout leert jou hoe jij een lichaam kan creëren die vóór je werkt en niet tegen. Je neemt de klachten voor lief, omdat je niet weet hoe je hieruit moet komen. Door deel te nemen aan een van de coaching trajecten van Jworxout, breng je alle zes domeinen weer in balans.