Pixabay

Inwoners willen vereniging tegen vlieghinder oprichten

Een aantal inwoners van de gemeente Nieuwkoop wil een vereniging oprichten tegen de vlieghinder die zij ervaren door Schiphol. Ze vragen inwoners om hierover mee te praten.

De inwoners zijn verontrust over het sterk gestegen aantal vliegbewegingen boven onze regio en de negatieve effecten hiervan. Daarom willen zij hun zorgen kenbaar maken en ook over oplossingen meedenken. 

Ben jij een inwoner van de gemeente Nieuwkoop die mee wil praten over het terugdringen van de vlieghinder en daarmee over de verbetering van de leefbaarheid van onze regio? Dan kun je gratis lid worden door je aan te melden via de website https://vlieghinder-nieuwkoop.nl. Zij houden je dan op de hoogte met nieuwsbrieven, e-mails, etc.  


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 17:02

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Advertorial Sport gisteren 13:50

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Politie 21 sep. 2021 16:09

Wapeninleveractie #DropIt

In de Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober doet de gemeente Nieuwkoop mee aan de landelijke inleveractie van wapens. In deze week kan iedereen ongestraft zijn wapen inleveren.