Eten en drinken 22 mrt. 2024 17:51

Verkoop strippenkaarten Dorpsmoestuin Nieuwkoop van start!

Afgelopen NLdoet-dag is de tuin door een groep enthousiaste vrijwilligers helemaal klaargemaakt voor een nieuw seizoen vol gezonde groenten, fruit en kruiden en prachtige plukbloemen. De verkoop van de gewassen zal verlopen via een strippenkaartsysteem.

Eten en drinken 6 apr. 2022 11:19

Tulpische aanschuifmaaltijd in Zevenhoven

Op 20 april kun je in De Serre van de familie Nieuwenhuizen in Zevenhoven genieten van een verrukkelijk viergangenverrassingsmenu met heerlijke producten uit de streek. De aanschuifmaaltijd is een uitgestelde activiteit van de verlichte proeverijenroute Nieuwkoop-Alphen aan den Rijn eind vorig jaar. Reserveren kan tot en met 14 april. 

Eten en drinken 5 apr. 2022 14:26

Het eerste Nieuwkoops Kookboek!

Wethouder Antoinette Ingwersen heeft vrijdag 1 april om 14:00 uur het eerste Nieuwkoops Kookboek gepresenteerd.

Advertorial Eten en drinken 24 jun. 2021 12:48

Nieuwkoopse Lekkernijen van de maand juni

Iedere maand lichten wij de nieuwste lekkernijen van de Nieuwkoopse Lekkernij uit! Wat kun je deze maand verwachten? Check het hier!

Advertorial Eten en drinken 27 mei 2021 11:36

Nieuwkoopse Lekkernijen van de maand mei

Iedere maand lichten wij de nieuwste lekkernijen van de Nieuwkoopse Lekkernij uit! Wat kun je deze maand verwachten? Check het hier!

Advertorial Eten en drinken 23 apr. 2021 15:00

Recept: salade van gerookte kip en mango

Een verantwoord én lekker recept? Dan ben je bij Judith van Dam van Jworxout aan het juiste adres! Dit keer deelt zij een heerlijk recept voor een salade van gerookte kip en mango.

Eten en drinken 22 mrt. 2021 15:27

Aspergehof Noordam houdt 50 ton aardappelen over door coronacrisis

Door de coronacrisis heeft Aspergehof Noordam nabij Langeraar haar aardappelen niet kunnen verkopen aan foodtrucks op evenementen of horecagelegenheden. Daarom zit eigenaresse Guusta Noordam nu met een overschot van ruim 50 ton aan aardappelen. ‘’Het is zonde om de aardappelen weg te gooien, daarom verkopen we ze voor een bijna weggeefprijs.’’