Josh Walet

Hulpdiensten komen twee keer vlak achter elkaar in actie voor voertuigen te water

Rond middernacht kwamen de hulpdiensten ter plaatse voor een auto te water op de Vriezenweg. Niet veel later rukten zij opnieuw uit voor een voertuig te water, toen langs de Oostkanaalweg.

Het eerste ongeval vond plaats op de Vriezenweg tussen Langeraar en Leimuiden. Daar was een auto te water geraakt. De bestuurder kon wel zelf uit de auto komen en is niet gewond geraakt bij het ongeval.

Niet veel later was het raak op de Oostkanaalweg in Ter Aar. Daar was ook een voertuig in het water beland. Het betrof een bestelbusje. Toen de hulpdiensten ter plaatse waren, zat er niemand meer in het voertuig. De bestuurder van het bestelbusje is aangehouden in verband met rijden onder invloed van alcohol.

Foto's: Josh Walet

IMG-20220507-WA0003.jpg


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:25

“De ervaring in de thuiszorg heeft mij tot een betere arts gemaakt”

Joachim Kikomeko is internist-oncoloog in opleiding in het Amsterdam UMC. Tijdens zijn studententijd in Leiden was hij een aantal jaar thuiszorghulp voor ActiVite. “Ik kan iedere student geneeskunde een bijbaan in de thuiszorg aanraden. Je doet werk dat betekenis heeft en je leert ontzettend veel over je toekomstige patiënten.”

Sport vandaag 11:18

Rotary SUP-Event op Langeraarse plassen

Rotary Ter Aar is de plaatselijke afdeling van de internationale organisatie, waarvan de leden zich inspannen om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen, overal in de wereld, te verbeteren. Een Rotary-club stelt zich ten doel om, met kennis en kunde van de leden, doelen in de plaatselijke of zelfs internationale samenleving te helpen met activiteiten en financiële middelen.

Overige gisteren 16:08

Schrijversdebuut Giel van Rijn

Wat doe je: nét met pensioen en je zoekt een leuke bezigheid? Dat vult iedereen zelf in maar Giel van Rijn uit Langeraar schreef gewoon een boek! “Tsja, zie het als een eerbetoon aan mijn voorouders, maar ook om iets van de geschiedenis van Langeraar en kennis van oude ambachten - uit de tijd zònder elektriciteit - vast te willen leggen voor de generaties ná ons!”

Advertorial Cultuur gisteren 12:53

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...