SV Nieuwkoop

Heel Nieuwkoop bakt voor SV Nieuwkoop

Pak je keukengerei er alvast bij, want SV Nieuwkoop heeft een actie op poten gezet waar jij je bakkunsten kunt inzetten om de club te helpen. De zelfgebakken lekkernijen worden via een veiling op de Facebookpagina verkocht. De opbrengst gaat naar de club. 

Maak een foto van je bakkunsten en stuur deze via WhatsApp naar Rick Sinnige, 06-37377405. De foto van het baksel komt op de Facebokpagina te staan. 24 uur lang kan men bieden op het baksel, waarna de hoogste bieder er met de delicatesse vandoor gaat. 

Duo-voorzitter Adri Balvert is momenteel al in de keuken de voorbereidingen aan het treffen. Zaterdag 20 februari trapt duo-voorzitter Mark Cornelissen af. Hij bakt een taart voor de mannen van de Groen & Boenploeg. Er kan op de Facebookpagina van SV Nieuwkoop nu al geboden worden op de lekkernij. De rest van de baksels gaan naar de hoogste bieder. 


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:14

1 jaar Gezondheidscentrum “De Aar”

Het is alweer een jaar geleden dat Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar haar deuren opende. Dat het zo’n turbulent jaar zou worden kon niemand voorspellen.

Advertorial Sport vandaag 08:51

Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI van start

Vandaag, maandag 1 maart, start de Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI. De challenge staat in het teken van dagelijkse weetjes, unieke recepten en uitdagende work-outs. ‘’Alles om aan jouw gezondheid te werken in deze gekke tijd.’’