VORM Ontwikkeling B.V.

Hart van Vrouwenakker: Start VIP-inschrijving

Hart van Vrouwenakker biedt een diversiteit aan woningtypes, elk ontworpen om aan verschillende behoeften en leefstijlen te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het charmante Viooltje van circa 49 m2 of de slimme type Margrietjes van circa 55 m2, de diverse rijwoningen van circa 78 tot 133 m2 of de royale tweekapper Rietgans en vrijstaande villa's Rietzanger van ca. 180 m2.

In Hart van Vrouwenakker komen de moderne woningen samen met de weelderige landschappen en verfijnde architectuur, waar voor ieder een prachtig imposant thuis te vinden is.

Bestemmingsplan vastgesteld!
Goed nieuws! Het bestemmingsplan voor Hart van Vrouwenakker is vastgesteld. Hierin worden de bestemmingen en het gebruik van de gronden en bouwwerken vastgelegd, zoals wonen, groen, verkeer, recreëren enzovoort. Het bestemmingsplan zorgt ervoor dat er een duidelijke planning is voor de ontwikkeling en het gebruik van gronden in de gemeente, wat belangrijk is voor de leefbaarheid. Met het vastgestelde bestemmingsplan zijn we weer een stapje dichter bij het creëren van jouw droomwoning in deze idyllische omgeving.

Informatieavond omwonenden 19 juni
Afgelopen woensdag avond is samen met Gemeente Nieuwkoop en Fivente in de gezellige winkel van Christa Snoeck naast de projectlocatie het vastgestelde bestemmingsplan aan de hand van de verbeelding aan de omwonenden gepresenteerd. Op de verbeelding staan de bestemmingen en bouw- en gebruiksregels weergegeven. Ook hebben zijn de eerste beelden van de koopwoningen en het zorgcomplex getoond en hebben is meer informatie gegeven over de beoogde planning en het kopen van een woning in Hart van Vrouwenakker.

Een woning kopen in Hart van Vrouwenakker en het Toewijzingsbeleid
Droom je ervan om te wonen in het pittoreske Vrouwenakker? Het toewijzingsbeleid dat samen met Gemeente Nieuwkoop wordt gehanteerd geeft voorrang aan degenen die deze bijzondere plek al hun thuis (hebben) mogen noemen.

Eerste voorrang aan omwonenden van de projectlocatie tijdens het VORM VIP-traject
Ken je de charme van Vrouwenakker als geen ander? Jouw band met dit idyllische dorp geeft je de eerste kans op een nieuwe woning. Of je hier nu ooit gewoond hebt (voor tenminste één jaar) of momenteel woont, je krijgt de eerste mogelijkheid om een woning te reserveren door je vanaf 24 juni tot 8 juli in te schrijven voor het VORM VIP-traject. Hieronder lees je meer over het VORM VIP-traject.

Tweede voorrang aan (voormalige) inwoners van de Gemeente Nieuwkoop tijdens de PreSale
Woon je of heb je gewoond (voor tenminste één jaar) in de gemeente Nieuwkoop en wil je genieten van de unieke sfeer van Vrouwenakker? Je bent van harte welkom! Medio september wordt verwacht te starten met de officiële verkoop in de vorm van een PreSale. Iedereen kan zich aanmelden voor de PreSale, maar (voormalig) inwoners van de gemeente Nieuwkoop krijgen tijdens de PreSale voorrang bij de toewijzing.

Overige belangstellenden
Woon je buiten Vrouwenakker en de gemeente Nieuwkoop maar zou je ook graag willen wonen in het prachtige Hart van Vrouwenakker? Helaas kom je niet in aanmerking voor de voorrangsregeling. Wel kun jij je inschrijven voor de PreSale medio september om de vrije verkoop nog voor te zijn.

Na het PreSale traject komen de dan nog beschikbare woningen in de vrije verkoop. Er zijn dan geen voorrangsregelingen meer van toepassing.

Start Inschrijving VIP-traject voor omwonenden!
Het VORM VIP-traject is een exclusief verkooptraject voor omwonenden van de projectlocatie om hen als eerste de mogelijkheid te bieden een woning te reserveren. Gedurende dit traject is de ontwikkelaar nog volop bezig met de ontwikkeling van het project en daarom zijn nog niet alle verkoopstukken gereed, hierdoor is ook de exacte bouwprijs nog niet bekend en kan de prijs alleen in een bandbreedte gecommuniceerd worden. Word jij VORM VIP? Dan geniet je niet alleen van de voorrang, maar wordt je ook continu op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen het project.

Op maandag 24 juni start de inschrijving om exact 09.00 uur! Het VIP inschrijfformulier zal dan online staan op de website www.vorm.nl/hartvanvrouwenakker

Ben je geïnteresseerd in een woning in Hart van Vrouwenakker? Hier vind je een overzicht van het verkoopproces, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Stappen in het VORM VIP-traject:

  1. Inschrijven:

- Omwonenden/Inwoners Vrouwenakker kunnen zich inschrijven van 24 juni tot 8 juli via www.vorm.nl/hartvanvrouwenakker.

- Lever een BRP-uittreksel (Basisregistratie Personen) inclusief woonhistorie aan als bewijs van voorrangscriteria.

- Geef je voorkeuren voor bouwnummers op.

  1. Financiële Toetsing:

Na inschrijving volgt een financieel gesprek met een specialist van VORM Sales & Finance om te beoordelen of je de woning kunt kopen.

  1. Toewijzing en Reserveren:

- Bij goedkeuring word je toegewezen aan je voorkeurswoning(en). Bij meerdere kandidaten voor één bouwnummer wordt geloot.

- Na toewijzing sluit je een reserveringsovereenkomst tegen een borg van €2.500,-, welke wordt verrekend bij het notarieel transport.

- Bij essentiële wijzigingen in het plan krijg je de mogelijkheid om kosteloos te ontbinden.

  1. Koop- en Aannemingsovereenkomsten Tekenen:

- Verwacht wordt dat medio november de Koop- en Aannemingsovereenkomsten voor je gereserveerde woning kunnen worden getekend.

Meer weten over Hart van Vrouwenakker? Bekijk de website: https://aanbod.vorm.nl/hartvanvrouwenakker


Meer nieuws

Verkeer en vervoer 16 jul. 2024 14:51

Werkzaamheden N231 Blokland en Achterweg

De provincie voert onderhoud uit op de provinciale weg N231 (Blokland en Achterweg) van 29 juli tot en met 19 augustus 2024. De weg is dan afgesloten.

Maatschappij 15 jul. 2024 14:52

BandGebeuren haalt 1500 euro op voor Bunkamp Noorden

Het bedrag werd maandag jl. overhandigd door Allan den Hertog, en Benjamin Verduijn aan bestuursleden van de organisatie Frank Kalshoven en Learoyd van der Haven. BandGebeuren 2024 werd zondag 26 mei gehouden. Het is een evenement waar een aantal bands optreedt. Die bands waren eerder dit jaar bij loting samengesteld uit een groep van tegen de dertig muzikanten.

Natuur en recreatie 15 jul. 2024 10:14

Ingebruikstelling Vuilwaterstation in Nieuwkoop

Vrijdagmiddag 5 juli jl. is in Nieuwkoop aan De Hoogt (in de bocht van de Nieuwveenseweg naar de Noordenseweg) een vuilwaterstation in gebruik genomen. Dit vuilwaterstation maakt het mogelijk om het zogenaamde 'zwarte water' (afvalwater van het toilet) op een milieuverantwoorde manier af te voeren.

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.