Bakker en De Vos
Advertorial Gezondheid en welzijn

Hardlooptraining start nieuwe groep

Nieuwkoop/Ter Aar, het buiten sporten is weer mondjesmaat toegestaan en ook het weer wordt langzaam wat beter. Daarom start Cora Broer, hardlooptrainer bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Ter Aar weer met een nieuwe groep voor beginnende hardlopers.

Op donderdag 20 mei om 20:45 uur gaat Cora Broer, alweer voor de 24e keer! in Ter Aar, met een hardloopgroep voor beginners van start. Deze groep traint gedurende drie maanden met als doel het volbrengen van een duurloop van vijf kilometer in een tijd van rond de dertig minuten.

De groep traint vanaf het nieuwe Gezondheidscentrum “De Aar” aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar op de donderdagavond van 20:45 tot 21:45 uur. Voor de beginnende hardloper is deze loopgroep een ideale manier om onder professionele begeleiding te beginnen met hardlopen. Schoenen aan en hardlopen maar, makkelijker kan het niet... Een ideale manier voor jou om met een aantal gelijkgestemden de uitdaging aan te gaan: het hardlopen oppakken en werken aan looptechniek en conditie!

En het mooie is: na afloop van deze hardlooptraining bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar één van de vaste hardloopgroepen van het Centrum. Al met al dé manier om de hardloop-draad op te pakken en die nooit meer los te laten.

Uiteraard vindt de training volledig coronaproof plaats; de deelnemers trainen in kleine groepjes en houden onderling voldoende afstand.

Inschrijven voor deze groep kan rechtstreeks via Pay n Plan: download de app, maak een account aan en schrijf je in. Dit kan, wellicht iets makkelijker, ook via https://app.paynplan.nl/account?id=3063 In de agenda Buitensporten kunt u de juiste groep kiezen.

Uiteraard is aanmelden ook mogelijk bij Cora via telefoonnummer 06 247 242 65, via de receptie van Bakker & De Vos 0172-575261/603195, stuurt een mail naar info@bakkerendevos.nl of een berichtje via WhatsApp naar 06 578 217 91.

hardlopen


Meer nieuws

Sport gisteren 14:54

Langeraar fietst op tegen kanker

Begin juni gaan vierentwintig fietsers uit de gemeente Nieuwkoop deelnemen aan de Alpe d'Huzes. Om extra geld in te zamelen is er op zondag 12 mei van alles te doen om de kas te doen spekken...

Calamiteiten 18 apr. 2024 22:40

Schipper te water in Woerdense Verlaat

De hulpdiensten werden donderdagochtend gealarmeerd voor een persoon te water aan de Milandweg in Woerdense Verlaat. Er bleek een schipper te water te zijn geraakt.

Blog 18 apr. 2024 14:32

Uit het (groene) Hart gegrepen: Angstcultuur

In de serie “uit het (groene) hart gegrepen" pakt onze columnist/verslaggever/presentator Theo Leliveld de pen op en laat zijn licht schijnen over zaken met zijn visie. Soms ongepolijst, maar altijd met de beste intenties ventileert hij zijn levenservaring. Dit keer over Angstcultuur.

Sport 18 apr. 2024 10:00

Deze week in Aanvallen en Verdedigen 20 april

Speelronde tweeëntwintig alweer en de beslissingen naderen zijn ontknoping. Met na deze ronde nog vier ronden te gaan staat de maand mei bol van spektakel. Maar eerst deze ronde...

Sport 17 apr. 2024 20:18

Terugblikken en Vooruitkijken 20 april

Er is veel gebeurd op sportgebied en er komt nog zoveel aan... Dit is eigenlijk een korte samenvatting van een lang verhaal. De hockeyers van Nieuwkoop speelden een thuiswedstrijd, de dames van de Waterlanders hadden een pittig potje en vele lopers uit de regio trotseerden de marathon van Rotterdam. Voeg daarnaast het voetbal en het is direct duidelijk dat onze verslaggever Theo Leliveld genoeg praatstof had...