Advertorial Overige

Gratis RC-motoren bij Dutch Dream Slaapcomfort

Krijg RC-motoren (draadloze afstandsbediening) ter waarde van € 199 cadeau!

Nooit meer last van die kabel aan de zijkant van het bed, maar gewoon een goede losse afstandsbediening die je ook op een verdere afstand kunt gebruiken en die je met de stofzuiger niet los kan trekken. Momenteel krijg je bij de populaire boxspring Toscane gratis draadloze afstandsbedieningen. Dit geeft deze elegante boxspring een nog luxere uitstraling!

De boxsprings van Dutch Dream Slaapcomfort worden handmatig gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Door deze eigen productie is het mogelijk om je bed volledig zelf samen te stellen. Denk hierbij aan de stof, kleur en het hoofdbord.

Persoonlijk advies

Bij Dutch Dream is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Bij een nieuwe boxspring horen daarom ook vaak nieuwe matrassen. Deze zijn er in veel soorten en maten, maar welke past bij jou? Daarvoor zien de adviseurs je graag in één van de winkels. Ze nemen de tijd, luisteren naar je wensen en creëren het perfecte slaapcomfort.

Dutch Dream maakt matrassen in eigen fabriek, maar is ook dealer van onder andere Pullman en M line. Momenteel ontvang je ook 25% korting op alle Coolmotion matrassen van M line.

Kom gerust eens vrijblijvend langs bij Dutch Dream in Ter Aar. Op Hemelvaartsdag en tweede pinksterdag zijn de winkels in Alphen aan den Rijn, Delft, Hazerswoude en Naaldwijk geopend.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:39

Zolderbrand in Nieuwkoop

Op de Beethovenlaan in Nieuwkoop heeft een korte brand gewoed op de zolder van een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand, omdat het vuur waarschijnlijk in het dak zat.

Advertorial Sport 2 jul. 2022 14:28

AJAX KOMT NAAR NIEUWKOOP!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax voetbalkamp bij SV Nieuwkoop. Van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Evenementen 2 jul. 2022 10:20

Kindervakantiespelen Ter Aar is terug

Na bijna drie jaar is de kindervakantiespelen Ter Aar terug. Nadat in 2019 de week helaas een minder goede afloop had aan het einde en er daarna ook nog 2 jaar van Corona achteraan kwam. Kijkt de organisatie nu gelukkig weer positief vooruit naar een nieuwe editie nummer 44.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:30

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Wonen en bouwen 1 jul. 2022 12:46

Verhoging starterslening

Jongeren of starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen kunnen bij de gemeente terecht voor een starterslening. Gemeente Nieuwkoop gaat deze starterslening verhogen.