Gezocht: verkeersborden van de gemeente Nieuwkoop

In de gemeente Nieuwkoop is een aantal verkeersborden verdwenen, waaronder plaatsnaam borden. Dat kost de gemeente voor dit jaar zo’n € 4000,-. 

‘’We zijn erg trots op onze borden en plaatsen ze graag waar iedereen ze kan zien. De borden hebben ook een functie en zonder bepaalde borden kan de verkeersveiligheid in gevaar komen. Het is dan ook niet de bedoeling dat ze voor privégebruik worden meegenomen’’, aldus de gemeente.  

De gemeente doet dan ook een oproep aan de personen die de borden heeft ‘’gevonden’’. ‘’We willen ze graag terug, zodat ze weer hun werk kunnen doen.’’


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn gisteren 14:10

Gratis sportspreekuur ProMove voorziet in behoefte

Het gratis sportspreekuur bij ProMove bewegen & gezondheid, op locatie de Vijverhof in Nieuwkoop en bij AnyTime Fitness in Ter Aar, voorziet al jaren in de behoefte voor het laagdrempelig beoordelen van een klacht of blessure.

Overige gisteren 10:41

Oud Papenveer komt tot leven

Misschien is het weleens opgevallen dat op diverse plekken in Langeraar info-bordjes hangen waarop een deel van de geschiedenis van de woonkern te lezen is; oa. over het St. Antonius Rustoord, de kerk en over verschillende andere markante plekken (zoals de Grote brug). Sinds kort hangt er ook een in Papenveer: aan het hek van het speeltuintje over de brug bij driesprong Bloemenstraat/Sluispad.

Muziek 22 apr. 2024 21:00

Dixieland Jubilee in Kaleidoskoop 28 april

Na een buitengewoon geslaagd Nieuwkoop Jazzfestival met meer dan 400 bezoekers, is er aanstaande zondag weer een swingende Dixieland Jubilee in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Het huisorkest Dixie Six All Stars speelt van 15.00 tot 17.30 uur en staat garant, zo is ruimschoots gebleken, voor een gezellige middag van dixieland, swing en New Orleans jazz. Lekkere, dansbare oude stijl jazz en vaak is de dansvloer pal voor de band dan ook druk bezet.