Lekker eten en drinken

Geniet jij de komende dagen van het viergangen diner van Lekker eten & drinken?

De smakelijkste week van Alphen aan den Rijn en omstreken gaat vandaag van start! Heb jij al gereserveerd? Lekker eten & drinken in Nieuwkoop doet ook mee!

Uitgebreid dineren in het restaurant of op het terras terwijl je geniet van het prachtige uitzicht, dat wil toch iedereen? Het kan bij Lekker eten & drinken in Nieuwkoop! Warme gastvrijheid vinden Jaap en Liesbeth erg belangrijk, dit werd in hun Amsterdamse restaurants nog wel eens ondergesneeuwd. Nu ze zich in Nieuwkoop hebben gevestigd kunnen ze zich nóg meer richten op hun eigen wensen en idealen. En dat kun je ervaren tijdens de Alphens Restaurantweek!

Smakelijk viergangen diner

Bij Lekker eten en drinken begint de avond met een koud voorgerecht, waarbij je kunt kiezen uit een tartaar van Bawykov zalm of een kleine carpaccio, Vietnamese style. Daarna is het tijd voor een warm voorgerecht. Kies voor de vegetarische gyoza (Japanse dumpling) met pikante dip of een gyoza (Japanse dumpling) met kip en pikante dip.

Als hoofdgerecht kun je kiezen uit een Australische rundersukade-steak met pommes Pont Neuf en balsamico-tomaatjes; of gebakken dorade op zuurdesembrood met wilde spinazie en salsa tomaat. De avond sluit je af met een heerlijk nagerecht. Ga jij voor Een warm chocotaartje met speculaasijs of voor de lemon cheesecake met aardbeienijs?

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omgeving jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Wil jij een avondje lekker in de watten gelegd worden? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 14:10

Gratis sportspreekuur ProMove voorziet in behoefte

Het gratis sportspreekuur bij ProMove bewegen & gezondheid, op locatie de Vijverhof in Nieuwkoop en bij AnyTime Fitness in Ter Aar, voorziet al jaren in de behoefte voor het laagdrempelig beoordelen van een klacht of blessure.

Overige vandaag 10:41

Oud Papenveer komt tot leven

Misschien is het weleens opgevallen dat op diverse plekken in Langeraar info-bordjes hangen waarop een deel van de geschiedenis van de woonkern te lezen is; oa. over het St. Antonius Rustoord, de kerk en over verschillende andere markante plekken (zoals de Grote brug). Sinds kort hangt er ook een in Papenveer: aan het hek van het speeltuintje over de brug bij driesprong Bloemenstraat/Sluispad.

Muziek gisteren 21:00

Dixieland Jubilee in Kaleidoskoop 28 april

Na een buitengewoon geslaagd Nieuwkoop Jazzfestival met meer dan 400 bezoekers, is er aanstaande zondag weer een swingende Dixieland Jubilee in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Het huisorkest Dixie Six All Stars speelt van 15.00 tot 17.30 uur en staat garant, zo is ruimschoots gebleken, voor een gezellige middag van dixieland, swing en New Orleans jazz. Lekkere, dansbare oude stijl jazz en vaak is de dansvloer pal voor de band dan ook druk bezet.