Lekker eten en drinken

Geniet jij de komende dagen van het viergangen diner van Lekker eten & drinken?

De smakelijkste week van Alphen aan den Rijn en omstreken gaat vandaag van start! Heb jij al gereserveerd? Lekker eten & drinken in Nieuwkoop doet ook mee!

Uitgebreid dineren in het restaurant of op het terras terwijl je geniet van het prachtige uitzicht, dat wil toch iedereen? Het kan bij Lekker eten & drinken in Nieuwkoop! Warme gastvrijheid vinden Jaap en Liesbeth erg belangrijk, dit werd in hun Amsterdamse restaurants nog wel eens ondergesneeuwd. Nu ze zich in Nieuwkoop hebben gevestigd kunnen ze zich nóg meer richten op hun eigen wensen en idealen. En dat kun je ervaren tijdens de Alphens Restaurantweek!

Smakelijk viergangen diner

Bij Lekker eten en drinken begint de avond met een koud voorgerecht, waarbij je kunt kiezen uit een tartaar van Bawykov zalm of een kleine carpaccio, Vietnamese style. Daarna is het tijd voor een warm voorgerecht. Kies voor de vegetarische gyoza (Japanse dumpling) met pikante dip of een gyoza (Japanse dumpling) met kip en pikante dip.

Als hoofdgerecht kun je kiezen uit een Australische rundersukade-steak met pommes Pont Neuf en balsamico-tomaatjes; of gebakken dorade op zuurdesembrood met wilde spinazie en salsa tomaat. De avond sluit je af met een heerlijk nagerecht. Ga jij voor Een warm chocotaartje met speculaasijs of voor de lemon cheesecake met aardbeienijs?

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omgeving jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Wil jij een avondje lekker in de watten gelegd worden? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 16:33

Lampen lichtroute blijven nog een maand aan

Zaterdag 27 november was eigenlijk het einde van de derde lichtroute in de gemeenten Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Maar goed nieuws: de deelnemers van de verlichte proeverijenroute zetten nog een maand langer de lampen op hun boerderij, molen, gemaal of ander karakteristiek pand.

Natuur en recreatie 26 nov. 2021 10:17

Eerste Tiny Forest in de gemeente Nieuwkoop geplant!

Donderdag 25 november was een bijzondere dag! De kinderen van IKC De Vaart staken samen met de buitendienst van de gemeente Nieuwkoop en IVN Natuureducatie de handen uit de mouwen om het eerste Tiny Forest in de gemeente Nieuwkoop te planten. In het ‘Natuurbos’ in Ter Aar staan maar liefst 1.000 jonge boompjes en struiken.

Gemeente 25 nov. 2021 11:23

Zeg NEE tegen geweld tegen vrouwen

Nieuwkoop doet mee aan de internationale campagne Orange the World en zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen. 

Advertorial Gezondheid en welzijn 24 nov. 2021 15:32

Fysiotherapie helpt bij lymfoedeem

Nieuwkoop/Ter Aar - Lymfoedeem komt vaak voor bij oncologie patiënten maar soms ook als complicatie bij andere aandoeningen. Oedeemfysiotherapie kan dan helpen.