Google Street View

Gemeente Nieuwkoop gaat diverse locaties asfalteren: houd rekening met de volgende afsluitingen

Van 18 tot en met 26 november gaat de gemeente Nieuwkoop op diverse locaties de straat asfalteren. Tijdens de werkzaamheden wil de gemeente zo min mogelijk overlast veroorzaken. Toch zal er in de meeste gevallen wel verkeershinder voorkomen. Hieronder zie je een overzicht om welke straten en welke data het gaat.

Op 23 en 24 november zijn er werkzaamheden op de Korteraarseweg in Korteraar. De weg zal tussen het Oude Kerkpad en de Kerkweg zijn afgesloten. Er zullen verkeersregelaars aanwezig zijn en de woningen aan de straat blijven beschikbaar voor bestemmingsverkeer.

Op 25 november worden diverse vakken van de Geerweg in Langeraar gerepareerd. Het fietspad van de Geerweg is de hele dag afgesloten. Het verkeer op de rijbaan kan om-en-om worden gepasseerd. Ook de Kade in Zevenhoven is deze dag afgesloten.

Op 26 november is de Hazeweg tussen de kruising met de Roggeveldweg en Klaverveld in Nieuwveen afgesloten. Op andere delen van de Hazenweg kan het verkeer de werkzaamheden om-en-om passeren. Op dezelfde dag is de Kousweg in Zevenhoven van 19.00 uur tot middernacht afgesloten. Hier worden op vier locaties aan het asfalt gewerkt.

Bij alle werkzaamheden worden fietsers omgeleid. De omleiding staat met borden aangegeven.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:14

1 jaar Gezondheidscentrum “De Aar”

Het is alweer een jaar geleden dat Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar haar deuren opende. Dat het zo’n turbulent jaar zou worden kon niemand voorspellen.

Advertorial Sport vandaag 08:51

Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI van start

Vandaag, maandag 1 maart, start de Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI. De challenge staat in het teken van dagelijkse weetjes, unieke recepten en uitdagende work-outs. ‘’Alles om aan jouw gezondheid te werken in deze gekke tijd.’’