Pixabay

Game Nights bij Mandarin

Een diner gevolgd door een pubquiz met voor het beste team een cadeaubon van € 100. Chinees Specialiteiten Restaurant De Mandarin aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop gaat Game Nights organiseren om de vakanties in te luiden.

“Een energieke host gaat ervoor zorgen dat het een feestje wordt”, vertelt eigenaresse Janny Man. “Vanzelfsprekend zorgen we dat alles coronaproof is. Zo laten we teams toe van drie of vier personen en het uitserveren van het diner gebeurt op gepaste afstand.”

De eerste Game Night is op maandag 19 oktober. Het ontvanst is van 17.00 uur tot 17.30 uur en de pubquiz start rond 19.30 uur. De Game Nights zijn iedere eerste maandag in de schoolvakanties. “Met de Game Nights willen we alle vakanties, vanaf de herfstvakantie tot en met de zomervakantie, inluiden.''

Inschrijven

De kosten voor het diner en pubquiz (exclusief drankjes) zijn € 35 per persoon. Teams van drie of vier personen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden via gamenights@mandarin-nieuwkoop.nl.


Meer nieuws

Milieu en duurzaamheid gisteren 14:35

Dorpsraad schoont Langeraarse Plassen

Zwerfafval zorgt voor veel ergernis. Het trekt ongedierte aan en het bederft uitzicht op de natuur in en op het water. Bovendien is zwerfvuil slecht voor natuur, dier en mens: het kan de bodem vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt.

Advertorial Cultuur gisteren 11:13

Tsjechovs wereldberoemde De Kersentuin komt naar Alphen

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger schitteren in één van de meest geliefde toneelstukken uit het wereldrepertoire: De Kersentuin van Anton Tsjechov. In deze nieuwe bewerking toont Toneelgroep Maastricht een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen. De toneelklassieker is op 5 april te zien in Theater Castellum.

Overige 16 mrt. 2023 10:19

Inspraakavond 21 maart: aanleg zonnevelden Nieuwkoop

De taskforce RES van Dorpsraad ’Rondom de Plassen’ maakt zich ernstig zorgen over plannen van de gemeente, om de Vierambachtspolder (de polder ten zuiden van Langeraar) - als één van vier potentiële gebieden - aan te wijzen om daar eventueel 110 voetbalvelden aan zonnepanelen aan te leggen.

Politiek 15 mrt. 2023 22:01

Stembiljetten op bij meerdere stembureau’s

Op enkele stembureau's in de gemeente Nieuwkoop waren de stembiljetten voor de waterschapsverkiezingen op. Hierdoor konden meerdere mensen hun stem niet uitbrengen.