Eigenwijs

Ga mee op een rockreis met EigenWijs' nieuwste musicalproductie: "Rock School, de musical"

Musicalgroep EigenWijs, een geliefde naam in de theaterwereld van het Groene Hart, presenteert met trots hun nieuwste en meest dynamische productie tot nu toe: "Rock School, de musical". Deze energieke voorstelling zal op zaterdag 22 en zondag 23 juni te zien zijn in Theater Castellum en belooft een echte rock ervaring te worden voor alle leeftijden.

"Rock School, de musical" volgt het verhaal van Dewi, een werkloze rockzangeres en -gitarist die zich voordoet als invallerares op de prestigieuze school Green Forest. Hier ontdekt ze dat haar leerlingen geen gewone scholieren zijn, maar muzikale wonderkinderen. Dewi besluit de klas om te vormen tot een band, met als doel de felbegeerde Battle of the Bands te winnen.

Wat als rock het schoolleven op zijn kop zet? Wat gebeurt er als je durft te rebelleren tegen het systeem? En kan de klas in het geheim meedoen aan de Battle of the Bands zonder betrapt te worden? Deze vragen staan centraal in een voorstelling die jong en oud zal inspireren om groots te dromen en in zichzelf te geloven.

Een woord van een eigenwijze Rockster

Tessa, een talent uit EigenWijs 4, deelt haar enthousiasme over de productie: "De musical vertelt een heel mooi verhaal over opkomen voor jezelf met goede muziek die de voorstelling helemaal compleet maakt. Je moet zeker komen kijken omdat er heel veel energie en creativiteit in de voorstelling gestoken is."

Meer dan 60 Getalenteerde Kinderen en Jongeren

Met een cast van meer dan 60 getalenteerde kinderen en jongeren, belooft deze productie een onvergetelijke ervaring te worden. De show zit vol knallende nummers die je niet alleen laten rocken op je stoel, maar je ook inspireren om nooit op te geven.

Voor ticketreserveringen, bezoek: https://castellum.nl/theater/eigenwijs-musicalgroep


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.