Fysiotherapie, ook in de avonduren!

Dat je voor allerlei lichamelijke klachten terecht kunt bij de fysiotherapeut is wel bekend. Dat behandeling bij ProMove, bewegen & gezondheid in Nieuwkoop en Ter Aar ook mogelijk is in de avonduren weten misschien minder mensen.

In de gezondheidszorg bent u nogal eens veroordeeld tot het opnemen van vrije dagen of uren om een dokter of therapeut te bezoeken. Voor velen van u is dit niet echt praktisch en soms maakt het werk dit zelfs onmogelijk. Bij ProMove kunt u al jaren op de meeste avonden terecht voor behandeling.

ProMove beschikt over fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Zo kunt u met rug- of nekklachten terecht bij de manueel therapeut en met sportblessures of voor sportadvies bij de sportfysiotherapeut. Voor spanningsklachten en hoe daarmee om te gaan staat de psychosomatisch therapeut klaar. Ook zijn er speciale behandelingen en trainingsmogelijkheden voor chronisch zieken, Oncologie- en Oedeem patiënten. En het mooie is dus dat deze specialisten ook in de avonduren voor u klaar staan.

Naast de therapie kunt u bij ProMove ook terecht om te sporten in de FysioSport. Er zijn groepen op alle ochtenden en bijna alle avonden. Onder fysiotherapeutische begeleiding sporten in een gezellige groep geeft u de juiste “stok achter de deur” om het ook echt vol te houden. Er zijn zelfs groepen voor ouderen en jongeren. Speciale groepen zijn de ZwangerFit groep en de Pilates groepen. Buiten sporten kan met de Sportief Wandelen groep op donderdagavond.

Wilt u meer weten over ProMove of een afspraak maken? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met ProMove, bewegen & gezondheid.

- Telefoonnummer 0172-575261

- E-mail naar info@promove.nu

- WhatsApp bericht naar 06-57821791

- Meer informatie kunt u ook vinden op www.promove.nu

 


Meer nieuws

Verkeer en vervoer 16 jul. 2024 14:51

Werkzaamheden N231 Blokland en Achterweg

De provincie voert onderhoud uit op de provinciale weg N231 (Blokland en Achterweg) van 29 juli tot en met 19 augustus 2024. De weg is dan afgesloten.

Maatschappij 15 jul. 2024 14:52

BandGebeuren haalt 1500 euro op voor Bunkamp Noorden

Het bedrag werd maandag jl. overhandigd door Allan den Hertog, en Benjamin Verduijn aan bestuursleden van de organisatie Frank Kalshoven en Learoyd van der Haven. BandGebeuren 2024 werd zondag 26 mei gehouden. Het is een evenement waar een aantal bands optreedt. Die bands waren eerder dit jaar bij loting samengesteld uit een groep van tegen de dertig muzikanten.

Natuur en recreatie 15 jul. 2024 10:14

Ingebruikstelling Vuilwaterstation in Nieuwkoop

Vrijdagmiddag 5 juli jl. is in Nieuwkoop aan De Hoogt (in de bocht van de Nieuwveenseweg naar de Noordenseweg) een vuilwaterstation in gebruik genomen. Dit vuilwaterstation maakt het mogelijk om het zogenaamde 'zwarte water' (afvalwater van het toilet) op een milieuverantwoorde manier af te voeren.

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.