Advertorial Sport

FysioSport start weer op

[Nieuwkoop/Ter Aar] Vanaf 1 juli mogen de sportscholen hun deuren weer openen en dat betekent dat ook de FysioSportgroepen bij Bakker & De Vos eindelijk weer kunnen starten.

Inmiddels zijn onze sportzalen op een zodanige wijze in gereedheid gebracht dat het afstand houden tussen de sporters goed mogelijk is. Ook het FysioSport rooster is aangepast zodat sporters elkaar bij het wisselen van de groepen zo min mogelijk tegenkomen. Daardoor kunnen de groepen weer starten vanaf zondag 5 juli.

''Uiteraard houden we ons bij het sporten zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de overheid en onze beroepsorganisatie. Dat betekent dat u niet welkom bent bij verkoudheidsklachten of koorts, dat we u vragen de handen te ontsmetten bij binnenkomst en om na gebruik van de apparatuur deze te reinigen met de middelen die daarvoor in de zaal aanwezig zijn'' aldus de fysiotherapeuten van Bakker & De Vos.

''De ventilatie in onze sportzalen is op orde en natuurlijk houden de sporters en begeleiders zich onderling aan de 1,5 meter afstand. Daarmee staat niets het sport hervatten meer in de weg. We ontvingen al veel reacties van sporters die blij waren dat het eindelijk weer mogelijk is. FysioSport is, naast goed voor het lichaam, ook erg gezellig in een vaste groep en daardoor voor veel mensen een wekelijks uitje.''

In principe starten alle groepen weer op met de FysioSport. Jongeren waren al begonnen en nu dus ook de reguliere groepen, de senioren groepen en uiteraard ook de Pilates Plus groepen. In de Steupel kan ook de NeuroFitGym weer van start en eindelijk kunnen we ook in Ter Aar in het nieuwe gezondheidscentrum De Aar gaan starten met kleine FysioSport groepen in de prachtige sportruimte op de eerste verdieping.

Wilt u, na een lange periode van gedwongen rust, ook weer in beweging komen en dit op een veilige en verantwoorde wijze doen? Neem dan contact op met Bakker & De Vos. Bel 0172-575261/603195, stuur een mail naar info@bakkerendevos.nl of een WhatsApp bericht naar 06-57821791.


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 13:04

Aalsmeerbaan weer in gebruik

Je hebt het misschien wel gemerkt. De Aalsmeerbaan op Schiphol is weer in gebruik. Dat betekent weer meer landende en startende vliegtuigen over onze gemeente.

Sport vandaag 12:42

Voetbalplezier voor de Nieuwkoopse jeugd in laatste vakantieweek

In de laatste week van de vakantie wordt er in samenwerking met De Complete Techniek voor de jeugd uit de gemeente Nieuwkoop een paar gezellige uren voetbal georganiseerd bij SV Nieuwkoop. Drie uur lang kunnen leeftijdsgenoten gezellig een balletje trappen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Sport vandaag 10:41

Hoe gaat het met de sportscholen in Nieuwkoop?

1 juli mochten de sportscholen hun deuren weer openen. Zowel de sporters als de sportschoolmedewerkers stonden te popelen om weer te mogen starten. Zo ook Sportcentrum Nieuwkoop. Hoe is het hen de eerste week vergaan?

Algemeen gisteren 16:27

Winactie: win een diner voor twee bij Lkkr!

Diner voor twee bij Lkkr in Nieuwkoop? Yes please! Deze week kun je bij ons een diner voor twee personen met een drankje bij het restaurant winnen. Hoe? Check de website!

Overige gisteren 15:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk in Ter Aar. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit. 

Overige gisteren 13:51

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.