Advertorial Sport

FysioSport, ook voor kinderen

De zomervakantie is weer voorbij en dus zijn de FysioSport groepen, ook voor kinderen en jongeren, bij Bakker & De Vos weer begonnen.

In de FysioSport groepen voor kinderen/jongeren kunnen deze kennismaken met fitness als een plezierige en veilige manier van bewegen. Alle groepen trainen in de sportzaal aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop.

FysioSport voor kinderen is een gezellige sport voor kinderen die geen sport kunnen vinden die ze leuk vinden, maar toch iets met bewegen willen doen omdat het gewoon goed is voor de gezondheid en de fitheid. Ook kinderen die (iets) te zwaar zijn en daar iets aan willen doen kunnen in deze groepen terecht.

Tijdens de training wordt er, na de warming up, gewerkt aan de conditie op verschillende fitness apparaten zoals een fiets, roeier, crosstrainer, stepper en de loopband. De spieren worden aan het werk gezet via training op een aantal apparaten of met gewichten (uiteraard geen krachttraining) en natuurlijk worden er ook verschillende spelvormen toegepast.

Nieuwsgierig? Kom gewoon een keer vrijblijvend kijken en meedoen. Bel wel even om te zeggen dat je komt en neem eventueel een vriendje of vriendinnetje mee! Indien er financiële bezwaren zijn kan er via het centrum een beroep gedaan worden op een bijdrage uit het Jeugdsportfonds.

Meer weten? Informatie krijgt u bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, tel 0172-575261/603195, email: info@bakkerendevos.nl of op de website www.bakkerendevos.nl  Opgeven kan ook via WhatsApp 06-57821791


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 09:12

Aangepast bron- en contactonderzoek vanwege toename coronabesmettingen

Doordat het aantal personen dat positief test op corona hard oploopt, moet GGD Hollands Midden maatregelen nemen. Ze zijn overgeschakeld naar een risicogestuurd bron- en contactonderzoek, waarbij mensen zelf hun contacten dienen te informeren als blijkt dat ze besmet zijn.

Algemeen gisteren 16:51

Is een bijzondere begraafplaats mogelijk in Nieuwkoop?

Een inwoner van de gemeente Nieuwkoop heeft aangegeven familieleden, die nu elders zijn begraven, op een bijzondere begraafplaats te willen herbegraven om op die manier eeuwige grafrust te waarborgen. Maar is dit wel mogelijk in Nieuwkoop?

Voor Kinderen gisteren 12:53

Speeltuin de Zudde wordt opnieuw ingericht als openbare speeltuin

Speeltuin de Zudde werd begin april 2020 definitief gesloten, omdat de speeltoestellen niet meer voldeden aan de vereiste veiligheidseisen. De gemeente Nieuwkoop nam het beheer over en tovert de locatie om tot openbare speeltuin, wat toegankelijk is voor iedereen.