FUIK op de Nieuwkoopse Plassen

Jonge Nieuwkoopse ondernemers hebben een feestconcept uit de Caribbean laten overwaaien naar de tropische Nieuwkoopse Plassen. ''Omdat de coronamaatregelen per 1 september gaan versoepelen en jong en oud weer toe is aan een feestje, willen wij als 'FUIK Nieuwkoop' een groot bootjesfeest organiseren dat begin september gaat plaatsvinden.'' 

Ze vervolgen: ''Omdat dit jaar het torenschuddersfeest niet doorgaat, wilden wij iets jongs en fris organiseren voor de inwoners van de gemeente Nieuwkoop: een nieuw leven in de Nieuwkoopse wateren blazen.''

Met dit evenement zamelen de organisatoren, jonge Nieuwkoopse ondernemers, geld in met lokale ondernemers voor lokale ondernemers. ''Dit wordt een echt non-profit evenement. Door ons keurig te houden aan de regels willen wij laten zien hoe gezellig het kan zijn op de Nieuwkoopse wateren en wat wij precies te bieden hebben!''

Wordt vervolgd.


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 13:04

Aalsmeerbaan weer in gebruik

Je hebt het misschien wel gemerkt. De Aalsmeerbaan op Schiphol is weer in gebruik. Dat betekent weer meer landende en startende vliegtuigen over onze gemeente.

Sport vandaag 12:42

Voetbalplezier voor de Nieuwkoopse jeugd in laatste vakantieweek

In de laatste week van de vakantie wordt er in samenwerking met De Complete Techniek voor de jeugd uit de gemeente Nieuwkoop een paar gezellige uren voetbal georganiseerd bij SV Nieuwkoop. Drie uur lang kunnen leeftijdsgenoten gezellig een balletje trappen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Sport vandaag 10:41

Hoe gaat het met de sportscholen in Nieuwkoop?

1 juli mochten de sportscholen hun deuren weer openen. Zowel de sporters als de sportschoolmedewerkers stonden te popelen om weer te mogen starten. Zo ook Sportcentrum Nieuwkoop. Hoe is het hen de eerste week vergaan?

Algemeen gisteren 16:27

Winactie: win een diner voor twee bij Lkkr!

Diner voor twee bij Lkkr in Nieuwkoop? Yes please! Deze week kun je bij ons een diner voor twee personen met een drankje bij het restaurant winnen. Hoe? Check de website!

Overige gisteren 15:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk in Ter Aar. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit. 

Overige gisteren 13:51

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.