Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Als er een reparatie nodig is, betaalt u alleen voor het materiaal. Het arbeidsloon brengen zij niet in rekening. In de week daarna geven de rijwielhandelaren 10% korting op reparatie- en materiaalkosten.  

Deelnemende rijwielhandelaren: 

  1. Tweewielers Borst, Nieuwveenseweg 21, Nieuwkoop 

  1. Gerrit Piet Tweewielers, Dorpsstraat 53, Nieuwveen 

  1. Jan Wim Kroon Tweewielers, Westkanaalweg 54, Ter Aar 

  1. Van Eijk de Fietsspecialist, Westkanaalweg 107, Ter Aar 

  1. Van Rijn Fietsen, Vrouwenakker 7a, Vrouwenakker 


Meer nieuws

Evenementen vandaag 16:33

Lampen lichtroute blijven nog een maand aan

Zaterdag 27 november was eigenlijk het einde van de derde lichtroute in de gemeenten Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Maar goed nieuws: de deelnemers van de verlichte proeverijenroute zetten nog een maand langer de lampen op hun boerderij, molen, gemaal of ander karakteristiek pand.

Natuur en recreatie 26 nov. 2021 10:17

Eerste Tiny Forest in de gemeente Nieuwkoop geplant!

Donderdag 25 november was een bijzondere dag! De kinderen van IKC De Vaart staken samen met de buitendienst van de gemeente Nieuwkoop en IVN Natuureducatie de handen uit de mouwen om het eerste Tiny Forest in de gemeente Nieuwkoop te planten. In het ‘Natuurbos’ in Ter Aar staan maar liefst 1.000 jonge boompjes en struiken.

Gemeente 25 nov. 2021 11:23

Zeg NEE tegen geweld tegen vrouwen

Nieuwkoop doet mee aan de internationale campagne Orange the World en zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen. 

Advertorial Gezondheid en welzijn 24 nov. 2021 15:32

Fysiotherapie helpt bij lymfoedeem

Nieuwkoop/Ter Aar - Lymfoedeem komt vaak voor bij oncologie patiënten maar soms ook als complicatie bij andere aandoeningen. Oedeemfysiotherapie kan dan helpen.