Ingezonden

Fietsmaatjes Nieuwkoop gestart in Ter Aar

Arie en Magda Cats bieden dé oplossing voor Fietsmaatjes Nieuwkoop. "In de regio Nieuwkoop is veel belangstelling voor het fietsen met een duofiets. Daarom grijpen wij nu de mogelijkheid aan om onze service uit te breiden en wel in Ter Aar", zegt Stichting Fietsmaatjes Nieuwkoop.

Zorg en Zekerheid ondersteunt de plannen en heeft de duofietsen voor Ter Aar gefinancierd. "Geweldig! Het probleem deed zich voor dat wij wel een geschikte stalling moesten vinden voor de duofietsen. Er is gelukkig een oplossing gekomen." Na vele gesprekken met particulieren, gemeente en bedrijven boden Arie en Magda Cats (koster Ned. Herv. Kerk in Ter Aar) dé oplossing: zij waren bereid om hun schuur te verbouwen tot een prachtige ruimte voor onze duofietsen. "Wat zijn wij hier blij mee!"

Nu kan Fietsmaatjes Nieuwkoop nog meer mensen laten genieten van het fietsen met een maatje, want hun slogan is: 'Gezellig samen fietsen in het Groene Hart, voor jong en oud!' Sinds 1 augustus kan er met Fietsmaatjes Nieuwkoop gefietst worden in Ter Aar.

Wil je meer informatie of wil jij je aanmelden als gast/duo of vrijwilliger, stuur een berichtje naar: info@fietsmaatjesnieuwkoop.nl. Bellen of appen kan natuurlijk ook naar: 06 44 81 36 07.


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 13:12

Bibliotheek Rijn en Venen is op zoek naar jou

Wil jij jouw plezier in voorlezen overbrengen op kinderen en hun ouders? Heeft het werken met DigiD geen geheimen meer voor jou? Of geef je jouw kennis van techniek graag spelenderwijs door aan de jongere generatie? Word dan vrijwilliger bij Bibliotheek Rijn en Venen. 

Dieren gisteren 11:03

Dierendag bij Ipse de Bruggen

Schapen en geiten gaan genieten van feestelijke brunch. Op zaterdag 1 oktober viert  kinderboerderij de Schaapskooi haar jaarlijkse dierenverwendag.

Overige 23 sep. 2022 11:59

Unieke expositie fotoboeken van Nieuwkoop en Noorden

Het Historisch Genootschap Nieuwkoop en omstreken brengt het verleden tot leven en organiseert een unieke expositie in de Loopstal op het terrein van De Zevensprong aan de Noordenseweg. 

Advertorial Overige 22 sep. 2022 14:18

Castellum breidt aanbod Theater met Tolk uit

Zaterdag 24 september is het Internationale Dag van de Gebarentaal. Een perfect moment om bekend te maken dat het aanbod van theatervoorstellingen met gebarentolk in seizoen 22/23 is uitgebreid. 

Blog Opinie 21 sep. 2022 14:19

Handelen of wandelen?

Ik heb het er al vaker over gehad; met familie moet je wandelen en niet handelen. Maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan.