Café Inn ’t Lely Veldt

Feestelijke opening voor terras bij Café Inn ’t Lely Veldt

Weer of geen weer. Café Inn ’t Lely Veldt opende vrijdag 30 april hun terras. Nadat zij weken bezig waren om het parkeerterrein om te toveren tot een waar terras, was het eindelijk zo ver. En het eindresultaat mag er zijn. 

Vrijdag 30 april om 12.00 uur precies was het dan eindelijk zo ver. Burgemeester Robbert-Jan van Duijn kwam het lintje van het nieuwe terras doorknippen! ‘’Ondanks de regen was het een feestelijke opening. Onder de overkapping ging het prima’’, zegt Joey, de eigenaar van Café Inn ’t Lely Veldt. 

 


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:06

Prikkelverwerking bij prematuren/couveusekinderen

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby?

Wonen en bouwen 12 mei 2021 15:49

Wonen op voormalige Ashram locatie

Het Ashram College Nieuwkoop is verhuisd naar een nieuwe locatie iets verderop en daarmee is een eerste fase van de ontwikkeling van dit gebied afgerond. De tweede fase kan nu van start. Allereerst gaat de gemeente het oude gebouw slopen en daarna maken ze het terrein bouwrijp om maximaal 65 woningen te kunnen realiseren. Er is grote behoefte aan betaalbare (huur)woningen dus is er de wens om op de voormalige schoollocatie appartementen te bouwen.

Advertorial Verkeer en vervoer 12 mei 2021 13:05

Toyota Van Ekris zet de moeders in het zonnetje!

In de week voorafgaand aan Moederdag heeft Toyota Van Ekris de vrouwen die hun Toyota brachten voor een onderhoudsbeurt, extra in het zonnetje gezet. “Het is leuk om in deze zogenaamde mannenwereld eens extra aandacht te geven aan de moeders/vrouwen”, vertelt Corné van Veen, vestigingsmanager Alphen aan den Rijn.