Van Ekris B.V.

Elektrische Toyota bZ4X, volledig nieuwe batterij-elektrische SUV op e-TNGA platform

De nieuwe elektrische SUV van Toyota staat te wachten om de weg op te gaan. Nu alvast wat details over wat er zo meteen bij Toyota Van Ekris in de showroom staat. 

In het kort

  • Eerste Toyota van een reeks modellen specifiek ontwikkeld voor batterij-elektrische aandrijving op het e-TNGA-platform
  • Comfortabele SUV met lange wielbasis biedt ruimte aan vijf personen plus bagage
  • Dankzij kwart eeuw expertise met geëlektrificeerde aandrijving exceptionele batterijkwaliteit en -duurzaamheid
  • Actieradius van ruim 450 km (WLTP)
  • Leverbaar met topklasse All Wheel Drive-systeem (AWD) voor toonaangevende terreincapaciteiten
  • Eerste productiemodel van Toyota leverbaar met het nieuwe steer-by-wire-systeem ‘One Motion Grip’
  • Uit te breiden met Solar Roof die direct aandrijfbatterij oplaadt

Toyota bZ4X

Toyota presenteert zijn eerste batterij-elektrische SUV, de Toyota bZ4X. Het is het eerste Toyota model dat specifiek ontworpen is voor batterij-elektrische aandrijving op het e-TNGA-platform dat speciaal voor Battery Electric Vehicles (BEV) ontworpen is. Elektrificatie is niet nieuw voor Toyota; al een kwart eeuw heeft het merk hiermee ervaring. Met de Toyota bZ4X kondigt Toyota de eerste van een reeks toekomstige batterij-elektrische auto’s aan.

Meer details zijn te vinden op de website van Toyota Van Ekris.

Van Ekris komt graag bij jou langs

Van Ekris is de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Zij weten dat je het al druk genoeg hebt in deze tijd. Daarom komt Toyota Van Ekris graag bij jou langs. Heb je vragen over jouw wagenpark? Wil je advies over aanschaf of lease? Is een elektrische bus wat voor mij of moet het nog diesel zijn? Onderhoudscontract? Een vrijblijvende offerte? Natuurlijk kunnen zij dit ook online of per video met het oog op de huidige maatregelen. Bezoeken kan altijd!

Bel voor vragen naar 0172-571437 en vraag naar één van de specialisten: Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

Toyota Van Ekris


Meer nieuws

Sport gisteren 19:48

Terugblikken op het afgelopen weekend

De meivakantie wordt geopend met Koningsdag in het weekend. Dus is er geen speelronde in de diverse competities, maar zijn er louter festiviteiten. Onze verslaggever Theo Leliveld keek terug op de sportieve prestaties...  

Sport gisteren 15:09

Jongste leden van Volleybalvereniging Waterlanders genieten van feestelijk kampeerweekend

De jongste leden van Volleybalvereniging Waterlanders gingen in het weekend van 19, 20 en 21 april op volleybalkamp. Een enthousiaste groep van zo'n dertig kinderen vertrok op vrijdagavond op de fiets onder begeleiding naar Boerderij Verhaar in Nieuwkoop. Onder het thema "feestdagen" verkenden de jonge sporters een scala aan feestelijke activiteiten, zorgvuldig georganiseerd door de enthousiaste leden van de Waterlanders Evenementen Commissie.

Gezondheid en welzijn 23 apr. 2024 14:10

Gratis sportspreekuur ProMove voorziet in behoefte

Het gratis sportspreekuur bij ProMove bewegen & gezondheid, op locatie de Vijverhof in Nieuwkoop en bij AnyTime Fitness in Ter Aar, voorziet al jaren in de behoefte voor het laagdrempelig beoordelen van een klacht of blessure.

Overige 23 apr. 2024 10:41

Oud Papenveer komt tot leven

Misschien is het weleens opgevallen dat op diverse plekken in Langeraar info-bordjes hangen waarop een deel van de geschiedenis van de woonkern te lezen is; oa. over het St. Antonius Rustoord, de kerk en over verschillende andere markante plekken (zoals de Grote brug). Sinds kort hangt er ook een in Papenveer: aan het hek van het speeltuintje over de brug bij driesprong Bloemenstraat/Sluispad.

Muziek 22 apr. 2024 21:00

Dixieland Jubilee in Kaleidoskoop 28 april

Na een buitengewoon geslaagd Nieuwkoop Jazzfestival met meer dan 400 bezoekers, is er aanstaande zondag weer een swingende Dixieland Jubilee in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Het huisorkest Dixie Six All Stars speelt van 15.00 tot 17.30 uur en staat garant, zo is ruimschoots gebleken, voor een gezellige middag van dixieland, swing en New Orleans jazz. Lekkere, dansbare oude stijl jazz en vaak is de dansvloer pal voor de band dan ook druk bezet.