Advertorial Sport

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Alle voordelen op een rijtje

De compleet gepersonaliseerde clubwebshop kan helemaal ingericht worden in de stijl van jouw club. Hierbij heb je keuze uit verschillende merken zoals onder andere Nike, Robey en Hummel. Uiteraard wordt er zowel aan de grote als aan de kleine leden gedacht, alle collecties zijn namelijk beschikbaar in senior en junior maten. Zijn er tussendoor toch nog vragen? Dan kun je uiteraard terecht bij je vaste contactpersoon voor deskundig en persoonlijk advies! Benieuwd naar hoe zo’n clubwebshop eruitziet? Neem dan eens een kijkje op de gepersonaliseerde pagina van AltiorMMO of Roda '46!

De leden kunnen zelf en op ieder gewenst moment hun nieuwe clubkleding en materialen bestellen, daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om de kleding te laten bedrukken met bijvoorbeeld een rugnummer en/of naam. Voor de bedrukking wordt altijd gebruikgemaakt van milieuvriendelijke sporttransfers met stretch die tevens droogtrommelbestendig zijn, wel zo handig! Bestel je voor meer dan € 35 aan producten uit de clubwebshop? Dan wordt de bestelling gratis verzonden. Alle producten uit de clubwebshop zijn uiteraard altijd ruim op voorraad en heb je al binnen drie tot vijf werkdagen in huis.

Het enige dat de club nog hoeft te doen, is na te denken over een mooie invulling voor de sponsorbijdrage die aan het eind van het seizoen op de rekening gestort wordt!

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan een kijkje op https://www.plutosport.nl/verenigingen.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:21

Goed nieuws voor jongeren die een woning zoeken

WSN wil dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor jongeren met een lager inkomen. Dat is lastig omdat je lang ingeschreven moet staan voor een woning. Daarom gaat WSN een aantal woningen aanbieden speciaal voor jongeren. De woningen worden aangeboden via de website Huren in Holland Rijnland.

Gemeente gisteren 10:13

‘We blijven in beweging'

De maand september werd uitgeroepen tot 'Nieuwkoop on the Move'-maand. Omdat er eindelijk veel meer mocht, konden de verenigingen het nieuwe seizoen weer opstarten. Dat is op veel plaatsen ook goed van de grond gekomen.

Advertorial Gezondheid en welzijn 26 okt. 2021 15:20

Fysiotherapie bij kaakklachten

Nieuwkoop/Ter Aar - Veel mensen ervaren wel eens klachten in het kaakgebied. Vaak worden deze niet herkend. Nog veel minder bekend is de rol die fysiotherapie bij dit soort klachten kan spelen.

Verkeer en vervoer 26 okt. 2021 12:52

Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Wonen en bouwen 26 okt. 2021 09:45

Zelfbewoningsplicht nieuwbouwwoningen

Het college van burgemeester en wethouders heeft beleidsregels vastgesteld voor de zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.