Dutch Dream
Advertorial Winkels

Een perfect gestylde kamer met een boxspring van Dutch Dream Slaapcomfort

De oktober woonmaand staat in het teken van interieur en prachtig gestylde ruimtes. Is jouw kamer toe aan een make-over? De boxsprings bij Dutch Dream Slaapcomfort die je zelf kan samenstellen maken het perfecte plaatje compleet!

De boxsprings worden met de hand gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Hierdoor kunnen ze volledig naar wens worden samengesteld. Door een ruime keuze in modellen, hoofdborden, stofsoorten en kleuren is er voor ieder interieur wel wat moois! En nog wat leuks: hier krijg je een bedtextielpakket bij cadeau!

Wil je een specifieke kleur boxspring? De adviseur van Dutch Dream geeft een handige tip: ‘’Kies eerst je boxspring en bouw daar dan de rest van je interieur omheen. Je boxspring is een groot onderdeel van je kamer. Om een perfect geheel te creëren is het aan te raden om daar bijvoorbeeld gordijnen en meubels bij uit te kiezen. Vraag gerust om een stofstaaltje van je gekozen boxspring!’’

De ervaren adviseurs laten graag de mogelijkheden zien die passen bij jouw stijl/wensen. Daarnaast vinden ze graag samen met jou het perfecte ligcomfort. Persoonlijk advies in een ongedwongen sfeer, dat is wat je ervaart bij Dutch Dream.

Dutch Dream Slaapcomfort is te vinden aan de Geerweg 42a in Ter Aar.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:21

Goed nieuws voor jongeren die een woning zoeken

WSN wil dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor jongeren met een lager inkomen. Dat is lastig omdat je lang ingeschreven moet staan voor een woning. Daarom gaat WSN een aantal woningen aanbieden speciaal voor jongeren. De woningen worden aangeboden via de website Huren in Holland Rijnland.

Gemeente gisteren 10:13

‘We blijven in beweging'

De maand september werd uitgeroepen tot 'Nieuwkoop on the Move'-maand. Omdat er eindelijk veel meer mocht, konden de verenigingen het nieuwe seizoen weer opstarten. Dat is op veel plaatsen ook goed van de grond gekomen.

Advertorial Gezondheid en welzijn 26 okt. 2021 15:20

Fysiotherapie bij kaakklachten

Nieuwkoop/Ter Aar - Veel mensen ervaren wel eens klachten in het kaakgebied. Vaak worden deze niet herkend. Nog veel minder bekend is de rol die fysiotherapie bij dit soort klachten kan spelen.

Verkeer en vervoer 26 okt. 2021 12:52

Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Wonen en bouwen 26 okt. 2021 09:45

Zelfbewoningsplicht nieuwbouwwoningen

Het college van burgemeester en wethouders heeft beleidsregels vastgesteld voor de zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.