Jworxout
Advertorial Gezondheid en welzijn

Een klant aan het woord: “Jworxout denkt in oplossingen en mogelijkheden”

Toen vorig jaar het nieuws naar buiten kwam binnensporten niet meer waren toegestaan was de teleurstelling groot bij sportfanaten van Jworxout, zo vertelt een klant die wekelijks met plezier een boxles en pilates volgt. Jworxout ging echter niet bij de pakken neerzitten en kwam al snel kwam het team met een alternatief: online lessen.

‘’Als het team van Jworxout ergens goed in is, dan is het wel in het denken in oplossingen en mogelijkheden. Ik heb een aantal lessen online gedaan in het begin, maar ik merkte toch dat ik daar niet de motivatie voor had en enorm de sfeer miste van de groepslessen. Als alternatief, want die waren er genoeg, ben ik de fitmix gaan doen. Daar sport ieder voor zich, maar proef je toch de sfeer van een groepsles. Inmiddels ben ik het buitensporten ook meer gaan waarderen. Ik ben best trots dat we af en toe door weer en wind zijn gegaan tijdens de lessen. Ik waardeer de inzet, alternatieven en het enthousiasme van het team van Jworxout in deze coronaperiode. Ondanks alles blijft er voor ieder wat wils.’’

Kom gerust een gratis proefles volgen en de sfeer proeven.  

Meer nieuws

Overige vandaag 10:41

Oud Papenveer komt tot leven

Misschien is het weleens opgevallen dat op diverse plekken in Langeraar info-bordjes hangen waarop een deel van de geschiedenis van de woonkern te lezen is; oa. over het St. Antonius Rustoord, de kerk en over verschillende andere markante plekken (zoals de Grote brug). Sinds kort hangt er ook een in Papenveer: aan het hek van het speeltuintje over de brug bij driesprong Bloemenstraat/Sluispad.

Muziek gisteren 21:00

Dixieland Jubilee in Kaleidoskoop 28 april

Na een buitengewoon geslaagd Nieuwkoop Jazzfestival met meer dan 400 bezoekers, is er aanstaande zondag weer een swingende Dixieland Jubilee in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Het huisorkest Dixie Six All Stars speelt van 15.00 tot 17.30 uur en staat garant, zo is ruimschoots gebleken, voor een gezellige middag van dixieland, swing en New Orleans jazz. Lekkere, dansbare oude stijl jazz en vaak is de dansvloer pal voor de band dan ook druk bezet.