Dutch Dream
Advertorial Winkels

Een fijn slaapcomfort? Overweeg dan eens een waterbed!

Voor veel mensen ligt de keuze bij een boxspring of ledikant. Maar wist je dat een waterbed ook zorgt voor een ontspannen, frisse en optimale nachtrust? Dat een waterbed alleen maar een hoop gedoe is en je 'zeeziek' maakt is echt verleden tijd. De waterbedden in het assortiment van Dutch Dream Slaapcomfort zijn namelijk flink met de tijd meegegaan.

De voordelen van een waterbed

Waar je in het verleden je partner voelde draaien, volgt het water nu geruisloos je contouren zonder dat je partner hier last van heeft. Doordat het water je contouren volgt, wordt je lichaam optimaal ondersteund en heb je geen last meer van drukpunten. Door deze drukverlagende werking zullen klachten mogelijk snel afnemen. Daarnaast ben je flexibel in de hardheid van het matras, omdat je op ieder moment de waterhoeveelheid anders kan instellen.

Een ander groot voordeel van een waterbed is het verwarmingselement. Deze zorgt voor ontspannende warmte in de winter en fijne verkoeling in de zomer. Je kan het water namelijk zelf instellen op jouw gewenste temperatuur. Spieren ontspannen immers eerder door een aangename temperatuur, wat ervoor zorgt dat je sneller in slaap valt.

Nog een leuk feitje is dat een waterbed heel hygiënisch is. Een perfecte keuze voor mensen die allergisch zijn, maar ook voor mensen die van een schoon en fris slaapcomfort houden. Waar bij een normaal matras huidschilfers en transpiratievocht binnen treden, komen deze bij een waterbed het matras niet in. Ze blijven op de wasbare hoes liggen, waardoor huisstofmijt wordt vermeden.

Naast het slaapcomfort zijn er ook praktische voordelen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om bergruimte onder het bed te kiezen. Daarnaast is de variatie in vormen en stijlen in het uiterlijk groot.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs bij de Dutch Dream winkel in Alphen aan den Rijn. Hier kan je het waterbed aanbod testen en staan ervaren adviseurs voor je klaar!


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquête flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.