De bloemenjongen
Advertorial Winkels

Een bloemenabonnement steeds populairder in Nieuwkoop

Zoals velen weten komt De bloemenjongen langs de deuren in de gemeente Nieuwkoop en kan er vrijblijvend bloemen aan de deur gekocht worden. De laatste maanden zijn er ook meer abonnementen bij gekomen voor de mensen die elke week/ twee weken verse bloemen in huis willen, zonder dat ze thuis hoeven te zijn.

Wat is een bloemenabonnement?

Bij een bloemenabonnement van De bloemenjongen heb je de keuze om elke week/ tweewekelijks bloemen te ontvangen. Kies uit een los bossenabonnement, een weekendpakketabonnement een veldboeketabonnement of een op maat gemaakt abonnement. Deze abonnementen zijn wekelijks of tweewekelijks. Zo zit er voor iedereen wat bij.

De tekst loopt door onder de video.

Waar bestel ik een bloemenabonnement?

De abonnementen zijn te bestellen via https://bloemenjongen.nl/producten-abonnementen/. Het is goed om te weten dat het abonnement elke maand opzegbaar is en je dus niet voor een aantal jaar vast zit aan het abonnement. Zodra je het abonnement afsluit komt De bloemenjongen bij je langs met verse bloemen en een lach.

Koop je toch liever bloemen aan de deur? Stuur De bloemenjongen een berichtje.


Meer nieuws

Milieu en duurzaamheid gisteren 14:35

Dorpsraad schoont Langeraarse Plassen

Zwerfafval zorgt voor veel ergernis. Het trekt ongedierte aan en het bederft uitzicht op de natuur in en op het water. Bovendien is zwerfvuil slecht voor natuur, dier en mens: het kan de bodem vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt.

Advertorial Cultuur gisteren 11:13

Tsjechovs wereldberoemde De Kersentuin komt naar Alphen

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger schitteren in één van de meest geliefde toneelstukken uit het wereldrepertoire: De Kersentuin van Anton Tsjechov. In deze nieuwe bewerking toont Toneelgroep Maastricht een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen. De toneelklassieker is op 5 april te zien in Theater Castellum.

Overige 16 mrt. 2023 10:19

Inspraakavond 21 maart: aanleg zonnevelden Nieuwkoop

De taskforce RES van Dorpsraad ’Rondom de Plassen’ maakt zich ernstig zorgen over plannen van de gemeente, om de Vierambachtspolder (de polder ten zuiden van Langeraar) - als één van vier potentiële gebieden - aan te wijzen om daar eventueel 110 voetbalvelden aan zonnepanelen aan te leggen.

Politiek 15 mrt. 2023 22:01

Stembiljetten op bij meerdere stembureau’s

Op enkele stembureau's in de gemeente Nieuwkoop waren de stembiljetten voor de waterschapsverkiezingen op. Hierdoor konden meerdere mensen hun stem niet uitbrengen.