Doe mee met de Vaderdagactie en win een brunchbox voor vier personen

Speciaal voor Vaderdag bundelen talrijke winkeliers en horecazaken in Nieuwkoop hun krachten om klanten te verwennen met een heerlijke winactie. In de periode van 5 juni t/m 15 juni staat er bij alle deelnemende winkels en horecazaken een box waar je je aankoopbon voorzien van contactgegevens kunt doneren. Bij alle winkeliers die meedoen maak je kans op een brunchbox voor vier personen.

Win één van de zeventien Vaderdagbrunches

De Vaderdagbrunches worden met liefde samengesteld door B&B Het Groene Hart. De winnaars worden op zaterdag 15 juni gebeld en kunnen hun gewonnen box vervolgens ophalen op zondag 16 juni tussen 09.00-11.00 uur bij B&B Het Groene Hart. Je kunt je kassabon - voorzien van je contactgegevens - onder andere inleveren bij Flinth Mode, Handmade Beads 4 You, Albert Heijn, Foto Video Ruiterman, Rosa Underwear M/V, Restaria Plein 21, Bakker de Kruijf, HEMA, Juwelenhuis 't Gouden Hart en de Halal slagerij & supermarkt. Je kunt alle deelnemers herkennen aan hun deelnameposter op het raam.

Shop lokaal in eigen dorp

De organisatoren van deze Vaderdagactie hopen dat deze lokale initiatieven een extra impuls geven aan het winkelen in eigen dorp. Door lokaal inkopen te doen, steun je niet alleen de lokale ondernemers, maar draag je ook bij aan de levendigheid en saamhorigheid van Nieuwkoop. Ga dus ook voor jouw Vaderdagcadeautjes winkelen bij lokale ondernemers en ontdek de verrassende acties en producten die zij te bieden hebben. Voor meer informatie en een overzicht van alle deelnemende ondernemers kun je terecht op de Facebook-pagina van Hart van Nieuwkoop.


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.