Dierendag bij Dorpsboerderij nieuwkoop

Op zaterdag 2 oktober van 11.00 uur tot 15.00 uur viert Dorpsboerderij Nieuwkoop dierendag. De dieren worden extra in het zonnetje gezet en er zijn verschillende activiteiten zoals dieren voeren, dieren borstelen, schminken en pony rijden.

Lievelingsdier

Neem een tekening, foto of knuffel mee en je ontvangt een bakje fruit en groente die je door de hekken kunt voeren aan je favoriete dier. Daarna kun je zonder voer het weiland in en je favoriete dier knuffelen. Is dit Ot de Nederlandse landgeit, Poppi de tamme Bielefelder kip of ben je gek op Woezzie en Knorrie de mini varkentjes?

Idem & Dito

Onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade kunt u genieten van de omgeving en de dieren. Ook kun je kennis maken met onze twee gekke mascottes Idem & Dito en ontdek wie nou Idem is en wie Dito. Om weer extra spullen aan te kunnen schaffen voor onze dieren verkopen wij op deze dag herfst bloemstukjes en mooie leeuwenbekken.

Gratis toegang

Kortom een leuke en gezellige dag in het verschiet. Kom ook en neem je hele familie mee, iedereen is welkom en de toegang is gratis.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:32

Nieuwkoop - FC Oudewater; de analyses achteraf

Vooraf gezien was het duel tussen Nieuwkoop en FC Oudewater een belangrijke in de strijd om weg te blijven van de promotie-/degradatieplaatsen. Onze verslaggever Adrie van Lith sprak na afloop van deze wedstrijd met beide trainers...

Pareltjes uit onze samenleving gisteren 11:43

Pareltjes uit onze samenleving: Leo Kooyman

In de serie “pareltjes uit onze samenleving” geven wij aandacht aan bijzondere mensen, die veel voor de Nieuwkoopse gemeenschap betekenen. Zonder vrijwilligers kunnen verenigingen, clubs, stichtingen en genootschappen niet bestaan. Vrijwilligers kun je nooit genoeg hebben en gelukkig zijn er vele mensen, die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor een ander. Zodra onze redacteur Theo Leliveld vindt dat er iemand meer in de schijnwerpers moet worden gezet plaatst de eindredactie het bijbehorende artikel. Deze keer: Leo Kooyman, oud voorzitter VON Nieuwkoop.