Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Deal & Drive bij Van Ekris op de C-HR: € 2.000 extra inruilpremie en binnen twee maanden rijden

Toyota Van Ekris Alphen a/d Rijn wil de hybride actie van de Toyota C-HR niet aan jou voorbij laten gaan! Tot € 2.000 voordeel op een nieuwe C-HR, waarbij je ook nog eens snel kan rijden.

De Deal bestaat uit:

  • € 2.000 extra inruilpremie boven op de inruilwaarde.
  • € 30 per maand verlaging van het private lease tarief.

Drive:

Binnen twee maanden na bestelling is rijden al mogelijk in de nieuwe C-HR.

  • 10 jaar garantie bij Van Ekris.
  • Hybride! Zuinig in verbruik en lage onderhoudskosten.

Leuk om te rijden, kom gerust een proefrit maken om het zelf te ervaren.

*Vraag naar de voorwaarden bij Van Ekris.

Naast het feit dat Toyota Van Ekris op dit moment mooie acties heeft op de nieuwe C-HR, zijn zij ook zeer geïnteresseerd in jouw auto. De vraag naar gebruikte auto’s is namelijk erg hoog. Toyota Van Ekris ruilt en/of koopt deze dan ook graag in.

Benieuwd naar wat jouw auto waard is? Je kan dit via de website geheel vrijblijvend opvragen. Natuurlijk mag je ook even langskomen voor een proefrit of bezichtiging. De vakmensen bij Toyota Van Ekris kunnen dan gelijk naar jouw auto kijken.

Dé Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. "Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!"

Meer weten of gewoon vrijblijvend een Toyota testen? De Toyota Van Ekris-teams in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken met hybride rijden. Kijken of proefrijden? Bel/mail even voor een afspraak. Telefoon: 0172 571 437, e-mail: alphen@vanekris.nl, vraag naar de adviseurs Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens vanekris.nl.


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 13:12

Bibliotheek Rijn en Venen is op zoek naar jou

Wil jij jouw plezier in voorlezen overbrengen op kinderen en hun ouders? Heeft het werken met DigiD geen geheimen meer voor jou? Of geef je jouw kennis van techniek graag spelenderwijs door aan de jongere generatie? Word dan vrijwilliger bij Bibliotheek Rijn en Venen. 

Dieren gisteren 11:03

Dierendag bij Ipse de Bruggen

Schapen en geiten gaan genieten van feestelijke brunch. Op zaterdag 1 oktober viert  kinderboerderij de Schaapskooi haar jaarlijkse dierenverwendag.

Overige 23 sep. 2022 11:59

Unieke expositie fotoboeken van Nieuwkoop en Noorden

Het Historisch Genootschap Nieuwkoop en omstreken brengt het verleden tot leven en organiseert een unieke expositie in de Loopstal op het terrein van De Zevensprong aan de Noordenseweg. 

Advertorial Overige 22 sep. 2022 14:18

Castellum breidt aanbod Theater met Tolk uit

Zaterdag 24 september is het Internationale Dag van de Gebarentaal. Een perfect moment om bekend te maken dat het aanbod van theatervoorstellingen met gebarentolk in seizoen 22/23 is uitgebreid. 

Blog Opinie 21 sep. 2022 14:19

Handelen of wandelen?

Ik heb het er al vaker over gehad; met familie moet je wandelen en niet handelen. Maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan.