Advertorial Verkeer en vervoer

De Toyota Yaris is Auto van het Jaar 2021!

De Yaris werd door de jury tot winnaar gekozen uit zeven finalisten. Tijdens de Auto van het Jaar-verkiezing - ook wel ‘Car of the Year’ of COTY - worden auto's onder meer beoordeeld op design, comfort, veiligheid, weggedrag, rijplezier, milieuaspecten en prijs. Met 266 punten is de Toyota Yaris de winnaar en daarmee Auto van het Jaar 2021.

De jury, bestaande uit 59 onafhankelijke en professionele autojournalisten uit 22 Europese landen, loven de efficiënte en verfijnde hybride aandrijflijn, de uitstekende rijeigenschappen, de hoge mate van veiligheid en het design van de Yaris dat spannender dan ooit is.

Van ekris

Yaris meest gereden Toyota in de gemeente Nieuwkoop

De Yaris is een zeer gewilde auto in de gemeente Nieuwkoop. Voor Toyota is het één van de meest gereden modellen in de gemeente. Nieuwkoop en omstreken is een echt Toyota gemeente en scoort nog beter dan het landelijk gemiddelde. De prijs van beste auto van het jaar 2021 gaat hier zeker nog meer aan bijdragen.

266 punten

Volgens de jury heeft de Yaris de score van 266 punten onder meer te danken aan het rijplezier dat het nieuwe modulaire voertuigplatform (TNGA, Toyota New Global Architecture) biedt. Dit heeft een extra laag zwaartepunt, wat een positief effect op de wegligging heeft. Zij prijzen de Yaris Hybrid met 85 kW/116 pk vanwege het soepele rijgedrag, de lage uitstoot en de toegankelijke prijsstelling.

Betere efficiency, betere prestaties

Akio Toyoda – President Toyota Motor Corporation – heeft deze filosofie ingezet om naast de inmiddels befaamde Toyota kwaliteit en betrouwbaarheid meer flair, design en rijplezier in de Toyota modellen te brengen onder de noemer ‘no more boring cars’.

  • Tot 80 procent van de tijd elektrisch bij hybride
  • Ruim 20 procent zuiniger, 15 procent meer vermogen
  • Totaal nieuwe 1.5 Hybrid-aandrijflijn
  • Compleet nieuwe zitpositie (heel fijn)

Van ekris.jpg

Toyota Yaris ook bestverkochte auto in Europa

De kersverse Auto van het Jaar is leverbaar voor prijzen die beginnen bij 18.795 euro voor de Yaris 1.0 VVT-i Comfort. De Yaris Hybrid – met een aandeel van ruim 90 procent de populairste uitvoering in Nederland – is verkrijgbaar 21.695 euro. Bijzonder: de Auto van het Jaar 2021-onderscheiding volgt slechts enkele dagen nadat de nieuwe Yaris voor het eerst werd uitgeroepen tot de bestverkochte auto in Europa. Een duidelijk signaal dat de Europese consument het eens is met de jury!

Proefrijden kan in Alphen aan den Rijn bij Van Ekris

Van Ekris is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wil je meer informatie over de Yaris? Bel dan naar 0172-571437 en vraag naar de specialisten: Corné, Jeroen of Ricardo, of ga naar de Yaris pagina voor meer details.

Van Ekris Toyota ook voor Nieuwkoop en omgeving

Wist je dat Van Ekris de Toyota dealer is voor Alphen aan den Rijn maar ook voor de gemeente Nieuwkoop, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker, Kudelstaart en Woerdense Verlaat? ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres.’’ Kijk eens op www.vanekris.nl


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 22:40

Schipper te water in Woerdense Verlaat

De hulpdiensten werden donderdagochtend gealarmeerd voor een persoon te water aan de Milandweg in Woerdense Verlaat. Er bleek een schipper te water te zijn geraakt.

Blog gisteren 14:32

Uit het (groene) Hart gegrepen: Angstcultuur

In de serie “uit het (groene) hart gegrepen" pakt onze columnist/verslaggever/presentator Theo Leliveld de pen op en laat zijn licht schijnen over zaken met zijn visie. Soms ongepolijst, maar altijd met de beste intenties ventileert hij zijn levenservaring. Dit keer over Angstcultuur.

Sport gisteren 10:00

Deze week in Aanvallen en Verdedigen 20 april

Speelronde tweeëntwintig alweer en de beslissingen naderen zijn ontknoping. Met na deze ronde nog vier ronden te gaan staat de maand mei bol van spektakel. Maar eerst deze ronde...

Sport 17 apr. 2024 20:18

Terugblikken en Vooruitkijken 20 april

Er is veel gebeurd op sportgebied en er komt nog zoveel aan... Dit is eigenlijk een korte samenvatting van een lang verhaal. De hockeyers van Nieuwkoop speelden een thuiswedstrijd, de dames van de Waterlanders hadden een pittig potje en vele lopers uit de regio trotseerden de marathon van Rotterdam. Voeg daarnaast het voetbal en het is direct duidelijk dat onze verslaggever Theo Leliveld genoeg praatstof had...

Sport 17 apr. 2024 12:16

Kom mountainbiken bij UWTC!

Bij UTWC in Uithoorn kun je je nu opgeven voor gratis mountainbikelessen op een heel gaaf parcours! De lessen zijn voor de jeugd van 10 tot 14 jaar.