De Eerste Aanleg

De Eerste Aanleg, E&E event en Youngboyz komen met unieke dinnerparty

Toen het bericht verscheen dat weer een evenement werd gecanceld vanwege Corona hebben Bistro de Eerste Aanleg, E&E events en Youngboyz de koppen bij elkaar gestoken om een coronaproof avondje te verzorgen. Op zaterdag 3 oktober zal de allereerste editie van de Nieuwkoopse dinnerparty plaatsvinden.

Sebas van Youngboyz: ''Toen er, volkomen terecht, weer een feest werd gecanceld vanwege corona hebben we de koppen bij elkaar gestoken om te zorgen dat we een uniek coronaproof avondje konden organiseren. Er zijn gewoon bepaalde ondernemingen, zoals een restaurant, die momenteel onder de geldende maatregelen een avond mogen verzorgen.'’

Erik Eijs van E&E events: ''Laten we dit avondje bij een restaurant nu gewoon intact houden zoals dit nu ook uitgevoerd mag worden. Wat we met dit concept gaan doen, is de avond een extra boost geven. Het thema, de dresscode, de aankleding, het eten en de muziek zijn allemaal op elkaar afgestemd. Dit belooft een unieke avond te worden die je niet wilt missen!''

Caroline Aartman & Erik Mol van Bistro de Eerste Aanleg: ''Wij doen alles volgens de geldende maatregelen. Eigenlijk verandert er helemaal niets aan de zaterdagavond bij mij in het restaurant. Ik vind het zo tof om te zien dat we met dit concept een uniek avondje in de gemeente kunnen organiseren. Wij hebben er zin in!''

Wat moet je weten

- Locatie: Zaal ’t Turfschip

- Tijd: 18:00 - 22:30

Let op: inloop van 17:30 -18:00, de deuren sluiten om 18:00

- Reserveren via e.deeersteaanleg@ziggo.nl

Let op: wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal tafels/plekken beschikbaar, vol=vol.

- Prijs is inclusief eten & entree maar exclusief drank

Het thema van deze editie betreft summer(chique) waarbij DJ Eijsco en Mello de summerbeats zullen verzorgen. Caatje zorgt met haar team voor een zomers menu, waardoor de avond compleet zal zijn.

Leg je zomerse outfit maar klaar en meld je nu aan!

De organisatie hanteert de regels van het RIVM.


Meer nieuws

Economie vandaag 15:06

Rabobankkantoor Kennedyplein blijft nog even gesloten door corona

Sinds de uitbraak van de coronacrisis is de Rabobank in Nieuwkoop gesloten. Klanten kunnen zolang terecht in de vestiging in Alphen aan den Rijn aan het Stadhuisplein 2. Het kantoor werkt met twee teams om een uitbraak onder het personeel te voorkomen.

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 09:12

Aangepast bron- en contactonderzoek vanwege toename coronabesmettingen

Doordat het aantal personen dat positief test op corona hard oploopt, moet GGD Hollands Midden maatregelen nemen. Ze zijn overgeschakeld naar een risicogestuurd bron- en contactonderzoek, waarbij mensen zelf hun contacten dienen te informeren als blijkt dat ze besmet zijn.

Algemeen gisteren 16:51

Is een bijzondere begraafplaats mogelijk in Nieuwkoop?

Een inwoner van de gemeente Nieuwkoop heeft aangegeven familieleden, die nu elders zijn begraven, op een bijzondere begraafplaats te willen herbegraven om op die manier eeuwige grafrust te waarborgen. Maar is dit wel mogelijk in Nieuwkoop?