De Beijzonder Welkom gasten genieten van fantastisch optreden van The Sandboots

Naar aanleiding van de Nieuwkoop Actief Weken organiseerde Beijzonder Welkom in samenwerking met Newhouse Logies een dansfeest op woensdag 4 oktober. De country linedanceclub The Sandboots uit Langeraar heeft er voor gezorgd dat alle gasten met heel veel plezier kunnen terugkijken op een zeer geslaagd ochtend.

Al ruim vier jaar werkt Conny de Beij met veel plezier en passie in haar kleinschalige dagbesteding woning aan de Nieuwveenseweg 49. Bij Beijzonder Welkom worden de dagelijkse bezigheden afgestemd op de wensen van de gasten. Er wordt gekeken naar wat de gasten kunnen en wat ze graag willen doen. Elke dag moet een feestje zijn.

Connie heeft The Sandboots benaderd met het verzoek een dansoptreden te verzorgen in de Serre Newhouse Logies, gelegen naast de Landkruidenier, een mooie en gezellige boerderijwinkel aan de Nieuwveenseweg 102. Bij binnenkomst kreeg iedereen koffie of thee met een heerlijke stroopwafel, aangeboden door Newhouse Logies. Al bij de eerste muziek, waarop de Sandbootsleden dansten, werd er door alle aanwezigen meegeklapt op de gezellige countrymuziek. En sommigen deden al gauw een dansje mee.

Een van de gasten vertelde dat hij nooit wilde dansen, maar nu hij het wel gedaan had, zei hij dat hij het leuk vond. Ter afsluiting van de ochtend werd door de DJ van The Sandboots, een “Gouwe Ouwe” gedraaid, namelijk Let's Twist Again van Chubby Checker. Niet alleen de linedancers, maar ook alle bezoekers, personeel en vrijwilligers waren op dit nummer enthousiast aan het dansen. En zo kwam er al twistend een eind aan een super gezellige morgen.

Op zondag 22 oktober organiseert The Sandboots weer een vrije dansmiddag in Partycentrum Parola. Daar kan van 13.30 uur tot 17.30 uur gedanst worden op ingediende verzoekjes. Entree is € 5,-- p.p. Bel voor info over the Sandboots 06 0613510890 of kijk op www.facebook.com/thesandboots.


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.