Cyclocross weekend in Nieuwveen

Op 6 november 2021 zal bij zwembad Aarweide in Nieuwveen het KNWU regiokampioenschap cyclocross worden gehouden en op 7 november de wedstrijden om de Amsterdamse Cross Competitie.

Twee dagen cyclocrossen over een parcours op en rondom het zwembad. Spectaculair om te zien en zeker ook om te doen. Wat zeker is, is dat twee Nieuwkoopse teams aan de start staan. Team HACT en ORCTA. Maar ook vele regionale toppers.

Het sport evenement stond eigenlijk voor 2020 gepland, maar dat ging toen niet door. Naamgever van het hele weekend en hoofdsponsor H.O.V. Automobielen uit Ter Aar gaf Stichting Cycling Dreams alle ruimte om het dit jaar te organiseren. De Uithoornse WTC is als ondersteunende vereniging verantwoordelijk voor het regiokampioenschap.

Beide dagen beginnen de eerste wedstrijden om 10:00 uur en de laatste om 15:00 uur. Meer in formatie over het programma en deelnemers is te vinden op: www.stichtingcyclingdreams.com


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:21

Goed nieuws voor jongeren die een woning zoeken

WSN wil dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor jongeren met een lager inkomen. Dat is lastig omdat je lang ingeschreven moet staan voor een woning. Daarom gaat WSN een aantal woningen aanbieden speciaal voor jongeren. De woningen worden aangeboden via de website Huren in Holland Rijnland.

Gemeente gisteren 10:13

‘We blijven in beweging'

De maand september werd uitgeroepen tot 'Nieuwkoop on the Move'-maand. Omdat er eindelijk veel meer mocht, konden de verenigingen het nieuwe seizoen weer opstarten. Dat is op veel plaatsen ook goed van de grond gekomen.

Advertorial Gezondheid en welzijn 26 okt. 2021 15:20

Fysiotherapie bij kaakklachten

Nieuwkoop/Ter Aar - Veel mensen ervaren wel eens klachten in het kaakgebied. Vaak worden deze niet herkend. Nog veel minder bekend is de rol die fysiotherapie bij dit soort klachten kan spelen.

Verkeer en vervoer 26 okt. 2021 12:52

Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Wonen en bouwen 26 okt. 2021 09:45

Zelfbewoningsplicht nieuwbouwwoningen

Het college van burgemeester en wethouders heeft beleidsregels vastgesteld voor de zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.