Club 50+ Nieuwkoop Klaverjassen in de Rank op Koningsdag

Op 27 april werd in de Rank 4 rondes geklaverjast. De middag begon met koffie of thee en een overheerlijke cup cake versiert in Koningsdagsfeer. Ook werden er hapjes en drankjes geserveerd in de loop van de middag.

Na de derde ronde was er een heerlijk broodje kroket met salade, oranje getint. Er werd op kleur gekaart, waar je extra punten mee kon winnen. Dit was wel even wennen voor deze gezellige groep van 38 mensen. Er waren veel extra prijzen te winnen. De eerste 12 winnaars konden een mooie prijs uit zoeken en ook de degene die als laagste uit de bus kwam won een leuke poedelprijs. De winnaar was Fred Dissel met 8669 punten, tweede werd Riet Schutter met 8396 punten en de derde prijs was voor Henk Blijleven met 8326 punten. De poedelprijs werd gewonnen door Han Kranenburg met 4846 punten.

Na het klaverjassen was er een loterij met mooie prijzen. Het was een hele gezellige middag en de berichten van de deelnemers luidde unaniem, dat het zeker voor herhaling vatbaar is om volgend jaar weer zo'n gezellige klaverjasmiddag op Koningsdag neer te zetten.

De Club 50 + Nieuwkoop wil bij deze al degene die aan deze gezellige middag heeft meegewerkt, ontzettend bedanken. De Middenstand bedankt voor de geschonken prijzen. De klaverjassers, de lieve mensen die hielpen met de telling, het maken van het lekkers en de hapjes en de mensen van de bediening, dank jullie wel.  Het was een zeer geslaagde middag, dankzij jullie allemaal. We hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten. 


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!