Theater Castellum
Advertorial Maatschappij

Castellum introduceert De Aanschuiftafel, speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers

Tijdens de themaweek Ontmoeten en Verbinden introduceerde Castellum ‘De Aanschuiftafel’, speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers.

Castellum ontwikkelt diverse maatschappelijke initiatieven, waarbij ontmoeten, verbinden, inclusie en toegankelijkheid centraal staan. Zo zijn er diverse voorstellingen met doventolk en was het theater onlangs partner tijdens de week van Ontmoeten en Verbinden. En daar introduceerde het theater iets nieuws: De Aanschuiftafel.

Speciaal voor alleengaande theaterliefhebbers die liever samen naar een voorstelling gaan, is De Aanschuiftafel in het leven geroepen. Hier kunnen zij elkaar ontmoeten en gezellig napraten over de voorstelling of samen in de pauze van een drankje genieten. Wie weet ontstaan er zelfs nieuwe vriendschappen! De Aanschuiftafel bevindt zich tegenover de garderobe bij de entree en is te herkennen aan de tekst 'Aanschuiftafel'. Uiteraard staat het alle theaterbezoekers vrij om gezellig aan te sluiten.

Naast De Aanschuiftafel is Castellum ook bezig met het opzetten van een Facebookgroep. In samenwerking met Parkvilla en Participe wordt een Facebookgroep gemaakt voor iedereen die een voorstelling wil bezoeken, maar (nog) niemand heeft om samen mee te gaan. Via deze groep kunnen zij contact leggen om samen naar Castellum of Parkvilla te gaan. De verwachting is dat deze Facebookgroep voor de kerst wordt gelanceerd.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquête flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.