Jworxout
Advertorial Sport

Buitensportlocatie van Jworxout wordt uitgebreid

Jworxout heeft een voucher gewonnen om het buiten sporten te stimuleren. Je moest een plan indienen op kans te maken op deze voucher.

Judith van Jworxout vertelt dat dit een unieke kans was om het buiten sporten uit te breiden. Ze merkt dat de klanten tijdens de coronacrisis het buitensporten steeds meer zijn gaan waarderen. "Het is gewoon lekker, meer zuurstof, goede ventilatie en zeg nou zelf, als je goed sport ben je zo warm. Tevens stimuleert het buitensporten je fysieke en mentale gezondheid. Sporten is goed zowel buiten als binnen, maar verschillende studies geven aan dat buitensporten velen positieve effecten hebben op fysieke en mentale gezondheid."

Tevens wordt er gewerkt aan een QR-code waarin jij de workout van de week kan zien. Om zo vrij te kunnen trainen. Tijdens de uren dat Jworxout er niet is kunnen in de toekomst andere verenigingen er ook gebruik van maken zoals Altior en YOFI. "Het biedt veel mogelijkheden om mensen in beweging te zetten."

"Op 13 november wordt het dak gelegd op deze mooie overkapping. Kunstgras eronder en dan is het klaar om gebruikt te gaan worden. Vanaf 15 november gaat het winter rooster in en zijn alle lessen met uitzondering van de pilates buiten. Veilig en verantwoord."

Het rooster

Maandag
8.45 circuit
19.00 boksen voor beginners bokszak
20.00 bootcamp

Dinsdag
9.00 pilates
19.00 boksen
20.00 pilates

Woensdag
8.45  bodyshape dance
19.00 fitmix core
20.00 bootcamp

Donderdag
19.00 pilates
20.00 boksen

Vrijdag
8.45 circuit

Zaterdag
9.00 bootcamp
10.00 fitmix core

Zondag
9.00 boksen
10.00 pilates

Vanaf januari start Jworxout met een open gym en met small group trainingen. In kleine groepjes van 4 tot maximaal 6 personen werken naar een doelstelling. Dit allemaal naast de sport & vitaliteit coaching die Jworxout al biedt aan haar klanten. Velen zijn jou al voor gegaan met mooie en blijvende resultaten. Houd sociaal media in de gaten voor de ontwikkelingen.

Deze overkapping had zeker niet gerealiseerd kunnen worden zonder de bijdragen van:

Voucherregeling beweegvriendelijke omgeving.
Mede mogelijk gemaakt door  provincie Zuid-Holland en Teamsportservice.
Gemeente Nieuwkoop

En alle sterke mannen en vrouwen die geholpen hebben met bouwen. De leden van Jworxout zijn zo betrokken. Er is zelf voor lunch gezorgd tijdens het klussen van BBQ thuisbezorgd. "Dit geeft wel aan hoe de sfeer binnen Jworxout is", zegt Judith. "Ondanks alle maatregelen van de corona is het team van Jworxout gedreven, gemotiveerd en er klaar voor om door te knallen. Met alle energie die wij van de leden krijgen gaat dit zeker lukken."

Kom jij ook een les mee doen en sluit ook jij aan bij deze mooie club? Klik hier voor een proefles.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:03

Gemeenteraden buigen zich over Ziendeweg

De gemeenteraden van Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop bogen zich donderdagavond over het voornemen van Alphen om de Ziendeweg voor doorgaand verkeer te sluiten. In Alphen aan den Rijn werd de raad gevraagd wensen en bedenkingen tegen het voornemen te uiten. In Nieuwkoop kwam een motie op tafel.

Cultuur vandaag 09:10

Reis door Nederland Doeboek voor ouderen

Het Reis door Nederland Doeboek voor ouderen is uit. Het zesde doeboek dat speciaal voor senioren is ontwikkeld. “Al ligt het niveau in dit doeboekje wel iets hoger dan de voorgaande edities”, vertellen de makers Eske Beumkes en Anke Steffers.

Sport gisteren 21:56

Terugkijken zaterdag 23 maart

Aangezien er tijdens de paasdagen geen programma is voor "de onzen" kijken we vooral terug met diverse betrokkenen. Ook sprak Theo Leliveld met coach Arnout Okkinga van Hockeyvlub Nieuwkoop en Jop van der Pijl, speler van Novo Stars (basketbal) Vooral dat laatste interview is het horen meer dan waard...

Cultuur gisteren 14:28

Programma Kaleidoskoop

Het programma van Kaleidoskoop met deze keer: De Kindermuziekweek, Film: the Old Oak (ook mogelijk met buffet) en Theater: de Mannen van Naam met “Sterke verhalen en mooie liedjes.”

Sport gisteren 08:55

Geslaagde Waterlanders volleybalclinic voor team van Jumbo Bas Bobeldijk

Op donderdagavond 21 maart was Sporthal de Steupel in Nieuwkoop het toneel voor een energieke volleybalclinic, georganiseerd door de selectietrainers van Volleybalvereniging Waterlanders. De clinic trok de aandacht van acht enthousiaste medewerkers van Jumbo Bas Bobeldijk uit Nieuwkoop, die zich hadden ingeschreven voor dit sportieve uitje.

Sport 27 mrt. 2024 15:02

Eindelijk weer….!

“Jaaah…, want het is wel 7 jaar geleden dat we onze laatste onderlinge turnwedstrijden konden organiseren", zegt trainer Micha Esman (19) van sportvereniging Kwiek. "Sowieso kon dat tijdens de coronajaren niet en ook door de samenvoeging van Kwiek met gymnastiekvereniging de Zevensprong (Zevenhoven) en Advendo (Ter Aar) - resp. 2020 en 2022 - lukte het gewoon niet om dat óók nog te organiseren..! Maar het is voor de kinderen natuurlijk wel leuker om ergens naar toe te trainen en aan (groot-)ouders te laten zien, wat ze geleerd hebben.”