Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Btw-korting op al het bedtextiel bij Dutch Dream Slaapcomfort

Ventilerende moltons, kwalitatieve hoeslakens en luxe overtrekken met een mooie btw-korting! Alles voorzien van een fijne kwaliteit, wat voor een heerlijk comfort en een prachtige uitstraling zorgt.

Bij aanschaf van een slaapsysteem of matrassen krijg je 21% btw-korting op al het bedtextiel. Zo maak je het plaatje in de slaapkamer helemaal compleet.

Moltons en hoeslakens

Moltons zijn belangrijk om het matras te beschermen. De wasbare moltons van Dutch Dream hebben een fijne ventilatie. Over een molton komt een hoeslaken welke in veel kleuren, maten en stoffen verkrijgbaar zijn. ‘’Vooral onze Jersey Finest en Percal hoeslakens zijn erg populair’’, vertelt verkoper Erik, ‘’beide hoeslakens hebben een hoogwaardige kwaliteit en voelen zacht aan. De jersey finest heeft daarbij ook een fijne stretch.’’ Hoeslakens zijn ook in katoen of satijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten en kleuren.

Dekbedovertrekken

Dutch Dream heeft een gevarieerd aanbod dekbedovertrekken. Met mooie merken als Kayori, Beddinghouse en Dommelin is de keuze in stofsoorten groot. Verkoper Erik heeft de populairste stoffen uitgelicht. 

Katoenen overtrekken of Percal

Een katoenen dekbedovertrek ademt en is vocht absorberend. Katoen kan ook op een speciale manier geweven worden. Percal is zo’n weeftechniek. De garen worden net iets dichter op elkaar geweven. Percal is in wezen een luxere variant van het normale katoen. Het is soepel, comfortabel en gaat niet snel pillen.

Katoen satijn

Hoeslakens van satijn worden gemaakt van 100% gekamd katoen en zijn van een duurzame kwaliteit. De glans wordt verkregen door de manier van weven. Deze weving zorgt voor een heerlijk zachte en soepel vallende stof en een luxe uitstraling. De kleuren blijven door de uitstekende kwaliteit ook lang hun kracht behouden. 

Tencel overtrekken

Tencel is een zijdezachte en 100% plantaardige stof. Het is namelijk gemaakt van natuurlijke houtvezel uit houtpulp van eucalyptus- en beukenbomen. Super duurzaam, volledig afbreekbaar en vrij van chemische resten. Daarnaast heeft Tencel een zeer absorberend en snel drogende eigenschap, is oersterk, extreem zacht en antibacterieel. Tevens is het ventilerend; warm in de winter en koel in de zomer

Slapen op of onder de kwaliteit van het bedtextiel van Dutch Dream? Dat verschil ga je zeker voelen. Kom gerust eens langs en voel de verschillen in stofsoorten. In de maand maart profiteer je van de 21% btw-kortingsactie. De verkoper bij Dutch Dream Ter Aar (Geerweg 42-A) adviseert je graag! Laat je hier alvast inspireren. 


Meer nieuws

Cultuur gisteren 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.