Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Btw-korting op al het bedtextiel bij Dutch Dream Slaapcomfort

Ventilerende moltons, kwalitatieve hoeslakens en luxe overtrekken met een mooie btw-korting! Alles voorzien van een fijne kwaliteit, wat voor een heerlijk comfort en een prachtige uitstraling zorgt.

Bij aanschaf van een slaapsysteem of matrassen krijg je 21% btw-korting op al het bedtextiel. Zo maak je het plaatje in de slaapkamer helemaal compleet.

Moltons en hoeslakens

Moltons zijn belangrijk om het matras te beschermen. De wasbare moltons van Dutch Dream hebben een fijne ventilatie. Over een molton komt een hoeslaken welke in veel kleuren, maten en stoffen verkrijgbaar zijn. ‘’Vooral onze Jersey Finest en Percal hoeslakens zijn erg populair’’, vertelt verkoper Erik, ‘’beide hoeslakens hebben een hoogwaardige kwaliteit en voelen zacht aan. De jersey finest heeft daarbij ook een fijne stretch.’’ Hoeslakens zijn ook in katoen of satijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten en kleuren.

Dekbedovertrekken

Dutch Dream heeft een gevarieerd aanbod dekbedovertrekken. Met mooie merken als Kayori, Beddinghouse en Dommelin is de keuze in stofsoorten groot. Verkoper Erik heeft de populairste stoffen uitgelicht. 

Katoenen overtrekken of Percal

Een katoenen dekbedovertrek ademt en is vocht absorberend. Katoen kan ook op een speciale manier geweven worden. Percal is zo’n weeftechniek. De garen worden net iets dichter op elkaar geweven. Percal is in wezen een luxere variant van het normale katoen. Het is soepel, comfortabel en gaat niet snel pillen.

Katoen satijn

Hoeslakens van satijn worden gemaakt van 100% gekamd katoen en zijn van een duurzame kwaliteit. De glans wordt verkregen door de manier van weven. Deze weving zorgt voor een heerlijk zachte en soepel vallende stof en een luxe uitstraling. De kleuren blijven door de uitstekende kwaliteit ook lang hun kracht behouden. 

Tencel overtrekken

Tencel is een zijdezachte en 100% plantaardige stof. Het is namelijk gemaakt van natuurlijke houtvezel uit houtpulp van eucalyptus- en beukenbomen. Super duurzaam, volledig afbreekbaar en vrij van chemische resten. Daarnaast heeft Tencel een zeer absorberend en snel drogende eigenschap, is oersterk, extreem zacht en antibacterieel. Tevens is het ventilerend; warm in de winter en koel in de zomer

Slapen op of onder de kwaliteit van het bedtextiel van Dutch Dream? Dat verschil ga je zeker voelen. Kom gerust eens langs en voel de verschillen in stofsoorten. In de maand maart profiteer je van de 21% btw-kortingsactie. De verkoper bij Dutch Dream Ter Aar (Geerweg 42-A) adviseert je graag! Laat je hier alvast inspireren. 


Meer nieuws

Mijn Club vandaag 12:14

Mijn Club: Stichting Jeugdwerk Noorden de Bun

“Vroeger was het voor kinderen in onze regio simpel: je gaat ’op’ de voetbal of naar scouting, Hier in Noorden was de keuze: NSV of de Bun. Maar vandaag de dag is er zòveel meer te doen, zodat de animo voor de Bun nu toch wel ’n beetje terugloopt, zegt penningmeester Frank Kalshoven van Stichting Jeugdwerk Noorden.

Natuur en recreatie gisteren 20:44

Infoavond Dorpsraad druk bezocht

Dorpsraad ’Rondom de Plassen' organiseerde op dinsdag 23 mei een informatieavond voor alle inwoners van Langeraar en Papenveer. Het draaide met name om alle werkzaamheden op de Langeraarse Plassen en vooral om de aanleg van nieuwe eilanden.

Verkeer en vervoer 29 mei 2023 11:00

Verkeersmaatregelen tijdens Triathlon van Nieuwkoop op zondag 4 juni

Zondag 4 juni organiseert Stichting Triathlon Nieuwkoop de 39e editie van de Triathlon Nieuwkoop. Om 10.30 uur starten de dames, om 11.04 uur de heren. De trio’s en Open Serie start drie minuten later. De eerste finisher verwachten we rond 14.30 uur op het Evenemententerrein. Er zal rond 17:00 uur live muziek zijn.

Gemeente 28 mei 2023 13:20

Een gezellig en toekomstbestendig Dorpshart van Ter Aar

“De afgelopen tijd heeft Gemeente Nieuwkoop met Kavel Vastgoed en diverse betrokkenen en geïnteresseerden intensief samengewerkt aan een plan voor Ter Aar. Wij zijn blij een plan voor te leggen aan de gemeenteraad waarmee het centrum van Ter Aar een gezellig en toekomstbestendig Dorpshart wordt", vertelt wethouder Ingwersen enthousiast.

Sport 27 mei 2023 18:17

SV Zevenhoven is kampioen!

SV Zevenhoven is kampioen geworden. De 4e klasser trad vandaag aan tegen Woubrugge. Met 1 punt voorsprong op de nummer 2 BSC '68 moest Zevenhoven winnen om het in eigen hand te houden. En dat lukte.

Gemeente 27 mei 2023 10:16

Lokale belastingen al betaald?

In februari verstuurde SVHW het aanslagbiljet lokale belastingen. Tot 31 mei 2023 hebben inwoners de tijd om de aanslag te betalen of om automatische incasso aan te vragen. Wanneer er op tijd betaald wordt, voorkomt dat een aanmaning met extra kosten.