Plutosport
Advertorial Sport

Black Friday bij Plutosport

Black Friday staat voor de deur, dé dag waarop je zowel cadeaus voor jezelf als voor een ander tegen de scherpste prijs kan shoppen. Ook Plutosport.nl doet dit jaar mee en nog leuker: je scoort de beste deals nu al! Ga je voor een dikke winterjas van Didrikson, populaire sneakers van Nike of warme pantoffels van Warmbat waarmee de thermostaat een graadje lager kan?

Tot 50% korting op Didrikson jassen

Een warme jas met zóveel korting? Je bent gek als je deze deal aan je neus voorbij laat gaan! Iedereen wilt er warm bijlopen deze winter en daarom hebben we de mooiste jassen met megakortingen voor je geselecteerd van o.a. Didrikson, Superdry, Only & Sons en Icepeak. Wees er snel bij, want OP=OP!

Sneakers met heel veel korting!

Dames, heren en kinderen opgelet: nog zo'n TOP aanbieding! Tijdens de Black Friday deals krijg je namelijk tot 60% korting op sneakers. Van Nike tot Adidas en van Puma tot Vans: alle populaire merken doen mee met deze deal. Op welke kicks ga jij de feestdagen tegemoet?

Minimaal 30% korting op sweaters en sloffen

Sweaters en sloffen zijn onmisbaar in deze tijd van het jaar! Beiden houden je lekker warm waardoor je de thermostaat wellicht een graadje lager kan zetten. Uiteraard is het ook een leuk cadeau om te geven óf te krijgen. Van Warmbat sloffen tot de Jack & Jones sweaters in kinder- en volwassen maten: je scoort ze nu met kortingen van minimaal 30%!

Tot 50% korting op Trainingspakken

Ben jij een echte buitensporter dan mag een trainingspak niet ontbreken! Naast dat trainingspakken perfect zijn voor op het veld, zijn ze ook handig voor een dag chillen op de bank. Plutosport denkt ook aan de kleintjes waardoor je zowel voor jong als oud trainingspakken tot 50% korting kan shoppen. Sla je slag en wie weet loop jij binnenkort in een trainingspak van Lacoste of EA7!

Naast deze deals heeft Plutosport nog véél meer deals, vanaf aanstaande vrijdag worden er zelfs nóg meer deals toegevoegd. Houd dus vooral de Black Fridayshop in de gaten en mis geen enkele deal!


Meer nieuws

Calamiteiten 28 sep. 2023 22:08

Huiszoeking in Ter Aar in zaak plofkraken

In een groot onderzoek van de Nederlandse en Duitse politie zijn vier personen aangehouden die worden verdacht van een serie plofkraken. In onder andere Ter Aar werden huiszoekingen verricht.

Calamiteiten 27 sep. 2023 22:19

Passanten redden bestuurster uit auto te water in Vrouwenakker

Woensdagmiddag rukten de hulpdiensten massaal uit voor een voertuig te water aan de Ruigekade in Vrouwenakker. Aldaar was een bestuurster met haar auto de Amstel ingereden. Enkele toevallige passanten redden haar uit het voertuig. (Foto: Politie Kaag & Braassem)

Dieren 27 sep. 2023 15:44

Blauwtong vastgesteld in Ter Aar

In Ter Aar is blauwtong vastgesteld. Deze niet besmettelijke ziekte onder herkauwers, vooral schapen, runderen en geiten, wordt vooral verspreid door knutten (meurzen zoals wij ze noemen) en muggen.

Gezondheid en welzijn 27 sep. 2023 08:40

Voldoet u aan de Beweegrichtlijn?

Beweegt u wel genoeg? Veel mensen zijn geneigd deze vraag met “Ja” te beantwoorden maar in de praktijk blijkt dat slechts 4 van de 10 volwassenen voldoet aan de beweegrichtlijn.

Cultuur 26 sep. 2023 19:46

Naar de Kaleidoskoop

Wat staat er de komende week op het programma bij Kaleidoscoop? In dit bericht de agenda voor de komende week.

Sport 26 sep. 2023 16:38

5 jaar wandelvoetbal bij Altior

Waar en wanneer kun je zo’n 80 grijze (en kale) mannen bij elkaar in een voetbalkantine zien? Welnu, dat kon afgelopen vrijdag (22 september) bij Altior, dat een Walking Football-toernooi organiseerde met deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van Nederland: Monnickendam, Voorschoten, Dordrecht, Maarssen, Amstelveen, Hoofddorp, Kamerik en natuurlijk van Altior zelf, met twee teams: Tikkietrug en Effe Breed.