Plutosport
Advertorial Sport

Black Friday bij Plutosport

Black Friday staat voor de deur, dé dag waarop je zowel cadeaus voor jezelf als voor een ander tegen de scherpste prijs kan shoppen. Ook Plutosport.nl doet dit jaar mee en nog leuker: je scoort de beste deals nu al! Ga je voor een dikke winterjas van Didrikson, populaire sneakers van Nike of warme pantoffels van Warmbat waarmee de thermostaat een graadje lager kan?

Tot 50% korting op Didrikson jassen

Een warme jas met zóveel korting? Je bent gek als je deze deal aan je neus voorbij laat gaan! Iedereen wilt er warm bijlopen deze winter en daarom hebben we de mooiste jassen met megakortingen voor je geselecteerd van o.a. Didrikson, Superdry, Only & Sons en Icepeak. Wees er snel bij, want OP=OP!

Sneakers met heel veel korting!

Dames, heren en kinderen opgelet: nog zo'n TOP aanbieding! Tijdens de Black Friday deals krijg je namelijk tot 60% korting op sneakers. Van Nike tot Adidas en van Puma tot Vans: alle populaire merken doen mee met deze deal. Op welke kicks ga jij de feestdagen tegemoet?

Minimaal 30% korting op sweaters en sloffen

Sweaters en sloffen zijn onmisbaar in deze tijd van het jaar! Beiden houden je lekker warm waardoor je de thermostaat wellicht een graadje lager kan zetten. Uiteraard is het ook een leuk cadeau om te geven óf te krijgen. Van Warmbat sloffen tot de Jack & Jones sweaters in kinder- en volwassen maten: je scoort ze nu met kortingen van minimaal 30%!

Tot 50% korting op Trainingspakken

Ben jij een echte buitensporter dan mag een trainingspak niet ontbreken! Naast dat trainingspakken perfect zijn voor op het veld, zijn ze ook handig voor een dag chillen op de bank. Plutosport denkt ook aan de kleintjes waardoor je zowel voor jong als oud trainingspakken tot 50% korting kan shoppen. Sla je slag en wie weet loop jij binnenkort in een trainingspak van Lacoste of EA7!

Naast deze deals heeft Plutosport nog véél meer deals, vanaf aanstaande vrijdag worden er zelfs nóg meer deals toegevoegd. Houd dus vooral de Black Fridayshop in de gaten en mis geen enkele deal!


Meer nieuws

Gemeente vandaag 15:35

Gemeentehuis beklad tegen komst AZC

Het gemeentehuis van Nieuwkoop is afgelopen nacht beklad. De teksten zijn gericht tegen de mogelijke komst van een AZC. De gemeenteraad bespreek donderdagavond of samen met buurgemeente Kaag & Braassem naar een locatie wordt gezocht.

Cultuur vandaag 14:25

Programma Kaleidoskoop

Op het programma van Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop de komende week: Theater: Whisky proeverij, Gerard Alderliefste & Friends met “Une Belle Histoire” en Film: the Miracle Club.

Sport vandaag 13:04

YoLo Judo start in Nieuwkoop: Hajimé!

Vanaf half mei start een nieuwe Judoschool in Nieuwkoop: YoLo Judo. Op zowel 15 als 22 mei zijn er speciale introductiedagen in sporthal De Steupel om kennis te maken met dit nieuwe initiatief voor jeugd-judo.

Blog vandaag 11:11

Ernstige bedreigingen

In de serie “uit het (groene) hart gegrepen" pakt onze columnist/verslaggever/presentator Theo Leliveld de pen op en laat zijn licht schijnen over zaken met zijn visie. Soms ongepolijst, maar altijd met de beste intenties ventileert hij zijn levenservaring. Deze keer over Ernstige bedreigingen.

Sport gisteren 19:48

Terugblikken op het afgelopen weekend

De meivakantie wordt geopend met Koningsdag in het weekend. Dus is er geen speelronde in de diverse competities, maar zijn er louter festiviteiten. Onze verslaggever Theo Leliveld keek terug op de sportieve prestaties...