Bistro de Eerste Aanleg bezorgt!

Heb jij het al gehoord? Bistro de Eerste Aanleg bezorgt sinds kort op vrijdag, zaterdag en zondag in Nieuwkoop en omstreken. Maas Leasing en Yeal.nu dachten mee in het leveren van een bezorgauto.

‘’Om de horeca een hart onder de riem te steken’’, aldus Jorrit Beugeling van Yeal.nu. ‘’Dat mag wel in deze moeilijke tijden, die vooral de horeca treffen.’’

Je kunt onder andere heerlijke tapasboxen en andere gerechten bestellen bij het restaurant, dat gevestigd is aan Zuideinde 15 in Nieuwkoop.

Wil je ook de lokale horeca steunen? Bestel dan een keer bij Bistro de Eerste Aanleg, voor meer informatie ga je naar www.deeersteaanleg.nl! Afhalen kan natuurlijk ook.

Ook de rest van de horeca in onze gemeente zit niet bij de pakken neer. Meer weten? Klik dan hier! #helpdehoreca


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop gisteren 19:23

Geen nieuwe versoepelingen, wel ‘correcties’ op huidige maatregelen

’Als de verwachting uitkomt dat begin zomer iedereen die wil minimaal één keer gevaccineerd is, dan is dat het moment dat we weer grote stappen richting het normale leven kunnen zetten’’, zo begint premier Rutte zijn speech. Toch zijn er voor nu nog geen nieuwe versoepelingen. Wel wordt een aantal maatregelen gecorrigeerd. 

Advertorial Cultuur gisteren 14:57

Expositie Lies Roos bij Bakker & De Vos

Nieuwkoop,  Sinds de afgelopen week is er weer een nieuwe expositie te zien bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, op de Vijverhof in Nieuwkoop.

Gemeente gisteren 12:43

Gemeente Nieuwkoop sluit zich aan bij Meld Misdaad Anoniem

Sinds 1 maart 2021 is de gemeente Nieuwkoop officieel aangesloten bij Meld Misdaad Anoniem (MMA). Met als doel de veiligheid in de gemeente vergroten. ''Het vergroten van de veiligheid is niet alleen een taak van politie en justitie. Ook inwoners en gemeente hebben een rol. Samen met de andere gemeenten in het district Alphen aan den Rijn – Gouda hebben wij een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.''  

Coronacrisis in Nieuwkoop gisteren 09:09

Aantal nieuwe coronabesmettingen in Nieuwkoop daalt

In week 8 steeg het aantal nieuwe coronabesmettingen in Nieuwkoop met 105 nieuwe besmettingen. Een week later, in week 9, werden er 82 nieuwe besmettingen gemeld door de GGD.