Toyota Van Ekris

Bij Toyota van Ekris hebben de inkopers weer goed hun best gedaan: maar liefst 16x RAV4 AWD!

Het is een veel besproken onderwerp binnen de automotive branche. Levertijden van soms wel een jaar! Niet op deze speciaal ingekochte RAV4 SUV’s allemaal voorzien van een AWD-systeem waar 1650 KG mee getrokken mag worden en er altijd grip op het wegdek is.

De verschillende uitvoeringen verschillen van een Bi-Tone, Executive tot een Adventure met stoere gril. Bekijk ze hier op de website of bekijk hier de video waarin Richard van Delft een aantal nieuw uit voorraad leverbare RAV4 modellen afgaat. 

Kenmerken van deze auto’s

  • 2022
  • Bi-Tone
  • Executive
  • Adventure
  • Fabrieksgarantie
  • Stoelverwarming
  • Apple Carplay en Android auto
  • Safety sense

Meer details? Bekijk ze op de website. Gratis een inruilvoorstel? Vul deze online in. 

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij hen aan het juiste adres!’’

van ekris 3.jpg


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquête flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.