Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Bij Toyota Van Ekris Alphen a/d Rijn zijn ze een beetje gek geworden!

Wordt het een vakantie in eigen land? Of misschien een roadtrip door Europa? Waar u deze zomer ook heen gaat, een goede voorbereiding begint met de zomercheck. De monteurs van Toyota van Ekris Alphen a/d Rijn controleren dan alle cruciale punten, zoals de accu, vloeistoffen en bandenspanning.

Uw voordeel

Speciaal voor de vestiging in Alphen a/d Rijn, heeft Van Ekris een nieuwe actie in het leven geroepen! Bij Toyota van Ekris in Alphen a/d Rijn krijg je namelijk een aircocheck cadeau t.w.v. € 19,95 bij het laten uitvoeren van de zomercheck voor maar € 29,95.

Zomercheck afbeelding.jpg
Op de foto: Yacintha, Jolanda, Erwin en Chris

Tijdens de zomercheck worden de volgende punten gecontroleerd

 1. Voorruit reinigen en controleren op beschadigingen
 2. Ruitenwissers voor en achter
 3. Accu
 4. Spanning en staat multiriem/V-snaar
 5. Niveau en kwaliteit koelvloeistof
 6. Koelsysteem, inclusief radiateur (visueel)
 7. Niveau en kwaliteit remvloeistof
 8. Niveau motorolie
 9. Niveau stuurbekrachtigingsvloeistof
 10. Niveau ruitensproeiervloeistof en de afstelling van de sproeiers
 11. Remblokdikte en schijven voor en achter
 12. Werking schokdempers
 13. Uitlaat op gasdichtheid
 14. Bandenspanning en profieldiepte (incl. reservewiel) *
 15. Werking en afstelling verlichting

De aircocheck zorgt ervoor dat je overal fris aankomt

In de zomer is een goedwerkende airco wel zo prettig. Met de aircocheck controleren we de airconditioning, zodat u gegarandeerd koel de zomer doorgaat. Genieten van schone, frisse lucht in uw auto? Laat dan voor slechts € 19,95 de aircocheck uitvoeren. Daarnaast kunnen we bij een stinkende airco uw airco reinigen, kosten € 49,95.

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Plan uw afspraak nu telefonisch via 0172 571 437 of via de werkplaatsplanner https://www.vanekris.nl/service/werkplaatsafspraak. Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de site www.vanekris.nl.


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 13:12

Bibliotheek Rijn en Venen is op zoek naar jou

Wil jij jouw plezier in voorlezen overbrengen op kinderen en hun ouders? Heeft het werken met DigiD geen geheimen meer voor jou? Of geef je jouw kennis van techniek graag spelenderwijs door aan de jongere generatie? Word dan vrijwilliger bij Bibliotheek Rijn en Venen. 

Dieren gisteren 11:03

Dierendag bij Ipse de Bruggen

Schapen en geiten gaan genieten van feestelijke brunch. Op zaterdag 1 oktober viert  kinderboerderij de Schaapskooi haar jaarlijkse dierenverwendag.

Overige 23 sep. 2022 11:59

Unieke expositie fotoboeken van Nieuwkoop en Noorden

Het Historisch Genootschap Nieuwkoop en omstreken brengt het verleden tot leven en organiseert een unieke expositie in de Loopstal op het terrein van De Zevensprong aan de Noordenseweg. 

Advertorial Overige 22 sep. 2022 14:18

Castellum breidt aanbod Theater met Tolk uit

Zaterdag 24 september is het Internationale Dag van de Gebarentaal. Een perfect moment om bekend te maken dat het aanbod van theatervoorstellingen met gebarentolk in seizoen 22/23 is uitgebreid. 

Blog Opinie 21 sep. 2022 14:19

Handelen of wandelen?

Ik heb het er al vaker over gehad; met familie moet je wandelen en niet handelen. Maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan.