Josh Walet

Best gelezen berichten van de afgelopen week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Nieuwkoop. Wat gebeurde er allemaal voor bijzonders in de afgelopen week? Lees het hier!

Brand bij taxi Van der Laan – meerdere taxibusjes in brand
Er is brand geweest bij taxi Van der Laan in Nieuwkoop. Meerdere taxibusjes hebben in brand gestaan. Lees meer.

Hennepkwekerij aangetroffen met honderden plantjes
Op de Smidskade in Ter Aar, op de grens met Papenveer, is er een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij is inmiddels ontruimd. Lees meer.

Gezocht: foto’s van de voormalige Snackbar Trudy
Oud-Nieuwkoper Boris van der Ham heeft een vraag voor Nieuwkoop. Hij is op zoek naar foto’s van de voormalige Snackbar Trudy. Wie kan hem helpen? Lees meer.


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 13:04

Aalsmeerbaan weer in gebruik

Je hebt het misschien wel gemerkt. De Aalsmeerbaan op Schiphol is weer in gebruik. Dat betekent weer meer landende en startende vliegtuigen over onze gemeente.

Sport vandaag 12:42

Voetbalplezier voor de Nieuwkoopse jeugd in laatste vakantieweek

In de laatste week van de vakantie wordt er in samenwerking met De Complete Techniek voor de jeugd uit de gemeente Nieuwkoop een paar gezellige uren voetbal georganiseerd bij SV Nieuwkoop. Drie uur lang kunnen leeftijdsgenoten gezellig een balletje trappen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Sport vandaag 10:41

Hoe gaat het met de sportscholen in Nieuwkoop?

1 juli mochten de sportscholen hun deuren weer openen. Zowel de sporters als de sportschoolmedewerkers stonden te popelen om weer te mogen starten. Zo ook Sportcentrum Nieuwkoop. Hoe is het hen de eerste week vergaan?

Algemeen gisteren 16:27

Winactie: win een diner voor twee bij Lkkr!

Diner voor twee bij Lkkr in Nieuwkoop? Yes please! Deze week kun je bij ons een diner voor twee personen met een drankje bij het restaurant winnen. Hoe? Check de website!

Overige gisteren 15:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk in Ter Aar. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit. 

Overige gisteren 13:51

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.