Action

Best gelezen berichten van de afgelopen week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Nieuwkoop. Wat gebeurde er allemaal voor bijzonders in de afgelopen week? Lees het hier!

Action in Ter Aar opent zaterdag

Aanstaande zaterdag 21 november is het zo ver, dan opent de Action in Ter Aar de deuren van een gloednieuw filiaal. ‘’Wij hebben er zin in, het winkelteam is ingewerkt!’’ Aldus woordvoerder Frank van Rutten. Lees meer.

Bistro de Eerste Aanleg bezorgt!

Heb jij het al gehoord? Bistro de Eerste Aanleg bezorgt sinds kort op vrijdag, zaterdag en zondag in Nieuwkoop en omstreken. Maas Leasing en Yeal.nu dachten mee in het leveren van een bezorgauto. Lees meer.

Aarlanderveen woest om windmolens

Aarlanderveen is verbijsterd over plannen voor torenhoge windmolens in het dorp. De Belangenvereniging Aarlanderveen luidt de noodklok. ''Er moet een streep door de plannen.'' Lees meer.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 15:29

Last van eczeem: Hoe kan dat en wat kun je eraan doen?

Heb jij veel last van eczeem of ben je langdurig verkouden? En hoe komt dat dan? Waarom uiten problemen zich via de huid, longen of slijmvliezen? Hoe kan het dat mensen met huidproblemen langdurig verkouden zijn, en vaak ook een laag energie niveau hebben en/of chronische pijn?

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 14:50

Kogel is door de kerk: avondklok gaat zaterdag in

Na een kleine wijziging heeft de Tweede Kamer toch ingestemd met de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari is het tussen 21:00 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends verboden om buiten te zijn. Burgemeester Robbert-Jan van Duijn reageert.

Gemeente vandaag 10:02

Locatiekeuze IKC Langeraar

Ook in Langeraar komt een Integraal Kindcentrum (IKC). De gemeente heeft in de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de meest geschikte locatie. Op basis van dit onderzoekt stelt het college de gemeenteraad voor om het IKC in Langeraar te bouwen op de huidige locatie van basisschool Aeresteijn.

Wonen en bouwen vandaag 08:30

De Zevensprong naar Kwiek

Het begin van 2021 betekende ook officieel het einde van gymnastiekvereniging De Zevensprong. De club is echter niet uit beeld verdwenen en sporten in Zevenhoven kan nog steeds. Buurclub SV Kwiek bracht uitkomst.