Jworxout
Advertorial Sport

Ben jij eerlijk naar jezelf of verstop jij je?

Wie ben jij eigenlijk, maar dan ook echt? Waar komen jouw klachten vandaan? Je snapt er helemaal niks van. Je slaapt slecht, heb overdag geen energie en voel je opgejaagd. Maar waarom, vraag jij je af.

Je hebt een leuke baan, je gezin draait goed en je relatie gaat super. “Wakker worden jij! Jouw lijf liegt nooit en probeert jou iets te vertellen. Jij bent een creatie van alle gedachten patronen en overtuigingen”, zegt Judith van Dam van Jworxout. Waar komt dit vandaan? Wat bedoel je nu eigenlijk Judith? Wellicht herken jij jezelf in het volgende verhaal.

“Vroeger kon ik moeilijk leren en werd mij verteld dat ik nooit mavo kon doen. Ik kom uit een ondernemende familie, als je hard werkt dan ben je dat etentje waard bla bla bla, niet zeiken maar doorgaan. Mijn overtuigingen: ik moet presteren, ik moet alle ballen hooghouden, niet zeiken en doorgaan. Dit heeft mij heel ver gebracht. Mijn kracht is denken in mogelijkheden en in oplossingen. Maar tegelijkertijd is het mijn valkuil. Ik zit veel te veel in mijn hoofd en niet in mijn lijf. De verwerkingen in je hoofd gaan sneller dan in je lijf.”

Key tot succes: ademhalen, en energie & rust in balans te zetten. “Er is continu een wisselwerking tussen datgene wat we denken, voelen en doen. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Je krijgt niet zomaar pijn of ergens klachten. Tijd voor actie!”

Het is nu aan jou. Wil jij weer goed slapen, genoeg energie hebben om alle ballen hoog te houden op de juiste manier? “Ik ga jou helpen en jij laat de wereld zien wie jij echt bent. Energie & rust in balans! In een traject van 8 weken geef ik jou die energie & rust terug.”

Energie en rust in balans


Meer nieuws

Sport vandaag 14:21

BV Harago organiseert 20e Ben Heemskerktoernooi

“De voorrondes in ons biljartlokaal op sportpark Aardam West (Westkanaalweg 120, Ter Aar) begonnen we met 28 deelnemers in 7 poules. Afkomstig  uit de hele omgeving: natuurlijk leden van Harago zelf, van BV Jacobswoude in Woubrugge, BV de Plas in Langeraar, BV Westerhaven en KOT (Krijt op Tijd), beide biljartclubs uit Alphen aan den Rijn,” zegt penningmeester Raoul van der Hoorn (30). Raoul werd voortijdig uitgeschakeld en eindigde als laatste in zijn poule. “Tsja, dat ging niet zo goed, vooral ’n kwestie van te weinig trainingsuren!” zegt hij zelf.

Gezondheid en welzijn vandaag 12:50

TENS

Langdurige of chronische pijn is een aandoening die in ons centrum met enige regelmaat voorbij komt. Een van de behandelopties is een TENS apparaat. Door een nieuwe samenwerking met Schwa-Medico is onze zorg hierdoor een stuk verbeterd.

Sport vandaag 10:00

Janmaat en Kool bij De Kale Kenners op vrijdag 19 april

Aanstaande vrijdagavond vanaf 19.00 uur zijn De Kale Kenners weer actief op Sportpark De Koet in hun studioruimte. Deze keer pakken zij groots uit met twee grote regionale sporters, die landelijk en zelfs mondiaal flink aan de weg timmeren...

Mijn Club vandaag 09:42

Mijn Club: Modelbouwvereniging Oude Rijn en Gouwe

"Met een leven lang ervaring - als machinebankwerker - in het reviseren van motoren zei ik tegen mijn kinderen altijd al: “Als ik stop met werken, word ik modelbouwer". Toen kreeg ik van hen voor m’n zestigste verjaardag een draaibank en kon ik beginnen. Je kunt op internet allerlei bouwtekeningen vinden, wel even rekenen om de engelse maten om te zetten in het metrisch stelsel. En zo maakte ik m’n eerste machientjes. Probleem was alleen: Ik liet alles, wat ik maakte, graag zien aan mijn familie, buren en vrienden, maar daarna? Dan zette ik het op zolder of in de schuur en dat was het! Terwijl ik leerde, dat ik allereerst plezier heb in het knutselen, maar vooral ook om aan iedereen het te laten zien en er dan over te ouwehoeren. Ik bedoel, aan de mensen precies uit te leggen, waar zij naar kijken en wat het allemaal voorstelt!" vertelt Gert Pieterse.

Gemeente gisteren 19:02

Gemeenteraden Kaag en Braassem en Nieuwkoop in gesprek over opgave vluchtelingenopvang

De spreidingswet is een Nederlandse wet die de spreiding van vluchtelingen over Nederlandse gemeenten regelt. Het doel van de wet is om voldoende opvangplekken te realiseren en vluchtelingen evenwichtiger over de verschillende provincies te verdelen. Het lukt namelijk niet om voldoende opvangplekken te realiseren voor de mensen die daar recht op hebben. Het Rijk heeft gemeenten nu verplicht om per provincie een plan te maken om aan deze wettelijke taak te voldoen. Er is een verdeling per gemeente gemaakt. Voor 1 juli 2025 moeten minimaal 367 duurzame opvangplekken worden gerealiseerd voor een periode van minimaal 5 jaar - 179 in Kaag en Braassem en 188 in Nieuwkoop. Daartoe doen de colleges van Kaag en Braassem en Nieuwkoop een gezamenlijk voorstel naar hun eigen gemeenteraad. De gemeenteraad van Kaag en Braassem neemt hierover op 22 april een besluit en de gemeenteraad van Nieuwkoop op 25 april.

NEO Radio/TV 14 apr. 2024 15:09

Live luisteren

Week16 live uitzendingen NEO Radio