Harago

Ben Heemskerk Toernooi 2024

Voor de twintigste keer in de zestigjarige geschiedenis van Biljartvereniging Harago uit Ter Aar zal het Ben Heemskerk Toernooi gaan plaatsvinden. Een evenement waaraan ieder zichzelf respecterende biljarter kan laten zien of hij de finaledag van dit toernooi kan gaan bereiken...

In de maand maart vinden de voorronden plaats. Deze beginnen vanaf 10.00 uur op donderdag 14 maart, zaterdag 16 maart, donderdag 21 maart, zaterdag 23 maart, donderdag 28 maart en zaterdag 30 maart. In een poule van vier deelnemers wordt in onderlinge wedstirjden bepaald welke speler zich plaatst voor de finaledag.

Deze finaledag wordt georganiseerd op zaterdag 6 april in het biljartlokaal van BV Harago, gelegen aan de Westkanaalweg in Ter Aar, tevens het decor van de diverse voorronden.

U kunt zich tot 6 maart inschrijven, bij voorkeur via email: bvharago@hotmail.com

Vermeld hierbij tevens een of (het liefst) meerdere voorkeursdata, telefoonnummer en uw moyenne indien u geen competitie speelt. In het biljartlokaal hangt tevens een inschrijflijst.

Het definitieve speelschema wordt tijdig aan u bekend gemaakt.

Het wordt op prijs gesteld als u in clubtenue speelt (niet verplicht).

Kosten deelname 6,- euro; te voldoen op de wedstrijddag of op NL12 RBRB 0928 9305 99.
Tegen een extra betaling van 6,- euro op de wedstrijddag wordt uw lunch verzorgd.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:32

Nieuwkoop - FC Oudewater; de analyses achteraf

Vooraf gezien was het duel tussen Nieuwkoop en FC Oudewater een belangrijke in de strijd om weg te blijven van de promotie-/degradatieplaatsen. Onze verslaggever Adrie van Lith sprak na afloop van deze wedstrijd met beide trainers...

Pareltjes uit onze samenleving gisteren 11:43

Pareltjes uit onze samenleving: Leo Kooyman

In de serie “pareltjes uit onze samenleving” geven wij aandacht aan bijzondere mensen, die veel voor de Nieuwkoopse gemeenschap betekenen. Zonder vrijwilligers kunnen verenigingen, clubs, stichtingen en genootschappen niet bestaan. Vrijwilligers kun je nooit genoeg hebben en gelukkig zijn er vele mensen, die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor een ander. Zodra onze redacteur Theo Leliveld vindt dat er iemand meer in de schijnwerpers moet worden gezet plaatst de eindredactie het bijbehorende artikel. Deze keer: Leo Kooyman, oud voorzitter VON Nieuwkoop.