Jumbo Nieuwkoop

Bas Bobeldijk zet zich in voor Sponsorloper Jeroen en het Prinses Máxima Centrum

Op zaterdag 16 maart loopt Bas Bobeldijk - eigenaar van Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop - de Radio 538 Ochtendrun om Sponsorloper Jeroen van Veen te ondersteunen en geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum. De sponsorloop, waar Bas één van de 538 deelnemers is, vindt plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ook jij kunt bijdragen aan dit goede doel door een donatie over te maken of speciale sponsor-poucen te kopen bij de Jumbo in Nieuwkoop.

Koop de sponsor-pouce online of in de winkel
Het idee van de sponsor-pouce kwam van Bas zelf. “Ik vind het een heel mooi initiatief. Ik doe mee aan de run en daarnaast gaan we speciale sponsor-poucen van Patisserie Prenger verkopen. Zo kunnen we hopelijk een flink bedrag doneren!”, aldus Bas. De speciale sponsor-poucen zijn te koop per twee stuks voor vijf euro. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Jeroens actie voor het Prinses Máxima Centrum. Je kunt de sponsor-poucen ook online bestellen via de webshop van Jumbo Bas Bobeldijk: webshop.jumbobasbobeldijk.nl.

Je kunt de loop sponsoren via:

https://www.gofundme.com/f/538-ochtendrun-voor-het-prinses-maxima-centrum


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!