Josh Walet

Arrestatie na inzet DSI in Nieuwveen

Op het Blokland in Nieuwveen is dinsdagavond een politieactie geweest waarbij de Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie is ingezet. Hierbij is een man aangehouden.

Het Blokland werd tijdens de inzet afgesloten. Via P2000 werd ook een politie eenheid "wapens, explosieven en narcotica" van Politie Haaglanden gealarmeerd. De aangehouden man werd geblinddoekt en met mondkapje op afgevoerd.

De actie heeft volgens de politie te maken met een vuurwapen incident.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 17:02

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Advertorial Sport gisteren 13:50

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Politie 21 sep. 2021 16:09

Wapeninleveractie #DropIt

In de Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober doet de gemeente Nieuwkoop mee aan de landelijke inleveractie van wapens. In deze week kan iedereen ongestraft zijn wapen inleveren.