Dutch Dream
Advertorial Winkels

Alleen deze week nog tot 20% korting bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Is je matras aan vervanging toe? Is de levensduur van je boxspring nu echt voorbij? En/of ligt je kussen niet meer lekker? Loop dan eens binnen bij Dutch Dream in Ter Aar. Hier krijg je nu namelijk op alles waar je op slaapt tot wel 20% korting!

Op alles!? Ja, echt op alles waar je op slaapt krijg je korting. Dit betekent o.a. korting op je boxspring, op je matras, op je kussen EN zelfs op je hoeslakens. Daarbij is het leuke dat je jouw boxspring volledig naar wens kunt samenstellen. Deze wordt namelijk handmatig gemaakt in hun eigen fabriek in Ter Aar.

Naast de eigen productie heeft Dutch Dream ook andere mooie merken in het assortiment. M line bijvoorbeeld, dit merk staat vooral bekend om haar drukverlagende matrassen. Pullman blinkt daarentegen vooral uit met hun pocketveermatrassen. Maar ook de boxsprings van Cinderella en de waterbedden van Poseidon bieden een heerlijke ondersteuning. Ook op deze merken zit nu een leuke korting. Zo is er voor ieder wat moois!

De korting is geldig van t/m zondag 27 november (koopzondag in Hazerswoude). De adviseur van Dutch Dream neemt heel graag de tijd voor je! Kom gerust eens binnenlopen bij de Geerweg 42 in Ter Aar . Meer informatie over de Black Friday actie: https://www.dutchdreamslapen.nl/blackfriday2022


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquĂȘte flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.