Aftrap van een nieuw seizoen Mama Cafés, ben jij erbij?

Na een lange zomerstop is er op vrijdag 6 oktober weer een Mama Café. Ben je nog onbekend in de buurt of vind je het gewoon gezellig om andere mama's die in dezelfde levensfase zitten te ontmoeten? Kom dan naar het Mama Café op vrijdag 6 oktober. Het doel: laagdrempelig en gezellig ontmoeten!

We beginnen het nieuwe Mama Café seizoen op een nieuwe locatie. Kennen jullie Meek Coffee & Foods in Ter Aar al? Sinds augustus zijn zij gevestigd in het pand waar voorheen de Marskramer zat. Een super leuke horeca gelegenheid met o.a. een kinderhoek.

Even alle informatie op een rij:

Datum: vrijdag 6 oktober

Tijd: 09.30 tot 11.30 uur

Locatie: Meek Coffee & Foods (Wilgenpad 1a, Ter Aar)

Entree: Gratis, consumpties voor eigen rekening

Voor wie: alle mama's met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar uit de Gemeente Nieuwkoop en omgeving (kids zijn uiteraard ook welkom!)

Aanmelden? Graag! Reageer op dit bericht, stuur een whatsapp bericht naar Marina via 06-52128515 of mail naar info@marinakorenwinder.nl


Meer nieuws

Cultuur gisteren 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.